Welke beveiligingscamera's voor thuis zijn de beste?

De beste beveiligingscamera in het algemeen · 130 graden · Google Assistant; 2.Beste beveiligingscamera's voor buiten · DIY Home Security-systemen · Wyze Cam v3 review Na het testen van tientallen modellen denken we dat de beste huisbeveiligingscamera voor de meeste mensen de Nest Cam (batterij) is. Het werkt zowel binnen als buiten, heeft een geweldige beeld- en audiokwaliteit en biedt een aantal slimme functies zonder abonnement, waaronder detectie van personen, dieren en voertuigen.

Welke beveiligingscamera's voor thuis zijn de beste?

De beste beveiligingscamera in het algemeen · 130 graden · Google Assistant; 2.Beste beveiligingscamera's voor buiten · DIY Home Security-systemen · Wyze Cam v3 review Na het testen van tientallen modellen denken we dat de beste huisbeveiligingscamera voor de meeste mensen de Nest Cam (batterij) is. Het werkt zowel binnen als buiten, heeft een geweldige beeld- en audiokwaliteit en biedt een aantal slimme functies zonder abonnement, waaronder detectie van personen, dieren en voertuigen. Je krijgt ook drie uur gratis rollende video-opslag, en omdat video op de camera wordt opgeslagen, hoef je je geen zorgen te maken als je internetverbinding uitvalt. De goed ontworpen Nest Cam (batterij) heeft een eenvoudige vorm en is dankzij de magnetische basis een van de gemakkelijkste beveiligingscamera's om thuis te installeren.

De 1080p-camera legt dag en nacht scherpe beelden vast, en de microfoon en luidspreker maakten gesprekken een fluitje van een cent. Lees onze volledige recensie over de Nest Cam (batterij). We hebben de beste beveiligingscamera's voor thuis op de markt beoordeeld en gerangschikt in onze lijst met favorieten. Dat gezegd hebbende, SimpliSafe Outdoor is draadloos, dus u kunt het overal in uw huis installeren, zoals boven uw garagedeur of veranda.

De meegeleverde oplaadbare batterij gaat tot zes maanden mee, wat behoorlijk indrukwekkend is. En de resolutie van de camera is precies daarboven met de beste beveiligingscamera's voor thuis op de markt. In de zeer drukke wereld van beveiligingscamera's voor thuis is de Anker Eufycam 2 een solide mid-range optie voor een betaalbare prijs. Hoewel het niet de hoogste opnameresolutie biedt (je hebt de EufyCam 2 Pro nodig (opent in nieuw tabblad) voor 2k-video) en er's nachts geen kleurenbeelden zijn, raakt deze huisbeveiligingscamera voor de meerderheid van de mensen de goede plek tussen prijs en functies.

Bottom line? Als je een systeem wilt dat niets kost om te onderhouden, maar je toch je huis goed in de gaten laat houden als je er niet bent, is de Eufycam 2 geweldig. Het geeft u volledige controle zonder overheadkosten. Veel van de beste beveiligingscamera's voor thuis op de markt vereisen doorlopende kosten in de vorm van een abonnement op een cloudopslagdienst, waar videoclips op een later tijdstip kunnen worden opgeslagen en beoordeeld. Als u echter op zoek bent naar een beveiligingscamera voor thuis met lokale opslag, is de Eufy SoloCam E40 op dit moment de beste op de markt in onze ogen.

Het heeft 8 GB geheugen ingebouwd in de camera zelf waar video's worden opgeslagen - Eufy zegt dat dit neerkomt op ongeveer een maand aan beelden, gebaseerd op 30 detecties per dag, waarbij elke video 10 seconden duurt. De video die het opneemt is gedetailleerd, met een resolutie van 2K, hoewel deze overdag in kleur is, alleen's nachts in zwart-wit is, omdat de camera geen enkele vorm van spotlight heeft die de video kan verlichten. De levensduur van de batterij is echter niet zo lang als bij de EufyCam 2 (hierboven), hoewel hij met ongeveer vier maanden vergelijkbaar is met camera's van rivaliserende merken zoals Arlo en Ring. De batterij is echter ingebouwd, dus wanneer deze moet worden opgeladen, is de camera buiten werking.

Afgezien van die compromissen, is het veel waar voor uw geld. We zijn allemaal geneigd ons zorgen te maken over wat er thuis gebeurt terwijl we op vakantie zijn of gewoon een dag op pad zijn, en de beste beveiligingscamera's voor thuis zijn een fantastische manier om die angsten te verminderen. Hoewel er tal van beveiligingscamera's op het elektriciteitsnet op de markt zijn, geschikt voor zowel binnen als buiten, als u geen toegang hebt tot een stopcontact waar u uw beveiligingscamera voor thuis wilt installeren, hoeft u zich geen zorgen te maken - er zijn veel modellen die kunnen worden gevoed door een oplaadbare batterij. Als je een krap budget hebt, is deze Swann-beveiligingscamera voor thuis ideaal omdat je de functie gratis krijgt, samen met zeven dagen cloudopslag.

Camera's op batterijen die volledig in de categorie draadloos vallen, zoals Reolink en Arlo, kregen extra krediet als het ging om het rangschikken van de beste beveiligingscamera's voor thuis dit jaar. Beveiligingscamera's voor thuis werken op vrijwel dezelfde manier als de beste videodeurbellen en sturen een waarschuwing naar uw apparaat wanneer beweging wordt gedetecteerd in het gezichtsveld. Een van de meest betaalbare beveiligingscamera's voor thuis op de markt, de Blink Mini is misschien compact, maar hij heeft zeker een klap. Veel beveiligingscamera's voor thuis nemen op in Full HD, hoewel er enkele zijn die opnemen in een hogere resolutie van 2k en 4k.

De draadloze beveiligingscamera's die bij het bedrijf verkrijgbaar zijn, behoren tot de beste die ze bieden voor huisbeveiliging. Uw kinderen zijn soms alleen thuis, en een beveiligingscamera kan ervoor zorgen dat ze altijd weten wie er voor de deur staat voordat ze de deurbel opendoen. Als het gaat om het beveiligen van uw huis, zijn er twee opties op de markt; beveiligingscamera's voor thuis en bewakingscamera's, ook wel CCTV genoemd. Of je er nu voor kiest om je huis uit te rusten met een enkele beveiligingscamera bij je ingang, of meerdere camera's instelt om elk hoekje en gaatje van je huis te bedekken, je hebt veel opties.

De nieuwe Cam Pan v2 herschrijft het script niet, maar de kleine upgrades zijn de moeite waard en het is nog steeds het grootste koopje in gemotoriseerde beveiligingscamera's voor thuis. Het allerbeste van ADT-beveiligingscamera's is dat ze worden geleverd als onderdeel van complete huisbeveiligingspakketten van een van de meest gevestigde namen in de branche. .