Wat is het gemakkelijkste huisbeveiligingssysteem om te gebruiken?

SimpliSafe is een ander eenvoudig te gebruiken doe-het-zelfbeveiligingssysteem, met add-ons zoals videocamera's voor binnen en buiten, een deurbelcamera, een slim slot en rook- en andere sensoren. SimpliSafe is ons favoriete contractvrije doe-het-zelfbeveiligingssysteem.

Wat is het gemakkelijkste huisbeveiligingssysteem om te gebruiken?

SimpliSafe is een ander eenvoudig te gebruiken doe-het-zelfbeveiligingssysteem, met add-ons zoals videocamera's voor binnen en buiten, een deurbelcamera, een slim slot en rook- en andere sensoren. SimpliSafe is ons favoriete contractvrije doe-het-zelfbeveiligingssysteem. Naast vijf apparatuurplannen en eenvoudige installatie-instructies is de professionele bewaking zuinig. Het sluit je niet op aan een contract en er is een geld-terug-garantie van 60 dagen als je besluit dat de service niets voor jou is.

Abode kan uw huis beschermen met zijn meer traditionele Smart Security Kit of de slanke alles-in-één Abode Iota-beveiligingshub. Hoewel veel beveiligingssystemen werken met apparaten zoals slimme sloten, ontgrendelen ze uw deur en het systeem zichzelf zal ontwapenen, integreren ze niet allemaal zo gemakkelijk met andere beste slimme thuisapparaten zoals beveiligingscamera's, lichten en andere sensoren. Niet te verwarren met het high-end Command-beveiligingssysteem van ADT, het Blue by ADT Home Security System is een redelijk geprijsd doe-het-zelfsysteem dat werkt met de reeks binnen-, buiten- en deurbelcamera's van het bedrijf. Bovendien heeft Ring veel compatibele add-on-apparaten, zoals videodeurbellen, beveiligingscamera's en slimme lampen, en het werkt met Alexa, zodat je je systeem met je stem kunt in- en uitschakelen.

In feite is het een van de weinige beveiligingssystemen voor domotica die zich richten op Apple-toegewijden. We vinden het geweldig dat SimpliSafe het gemakkelijk maakt om zelf een basisbeveiligingssysteem op te zetten zonder uw spaargeld daarbij uit te putten. Lees verder voor meer informatie over SimpliSafe en hoe het zich verhoudt tot het dure maar de moeite waard Frontpoint en andere bewaakte beveiligingssystemen met doe-het-zelf-installatie. Dit is een uitstekend systeem voor iedereen die op zoek is naar een beveiligingssysteem voor bewegingsdetectie of die net begint met huisbeveiliging.

Het Blue by ADT Home Security System is een slimme keuze als je al een of meer Blue by ADT-camera's hebt en een doe-het-zelf beveiligingssysteem rond die apparaten wilt bouwen. In het geval van het vergelijken van beveiligingssystemen zonder maandelijkse kosten, omvatten deze factoren bewakingsopties, installatiegemak, videokwaliteit en hoe goed elk systeem werkt met zijn respectieve mobiele apps. Je kunt de vijfdelige beveiligingskit van Ring kopen en een jaar lang maandelijkse monitoring toevoegen voor goedkoper dan alleen apparatuur kopen bij de meeste andere doe-het-zelfbeveiligingsbedrijven. Brinks Home Security gaat echter nog een stap verder en kan contact met u opnemen via sms, telefoon of e-mail, afhankelijk van welke u verkiest.