Is het de moeite waard om een huisbeveiligingssysteem te hebben?

Studies hebben aangetoond dat het hebben van een huisbeveiligingssysteem de kans op criminaliteit op het terrein aanzienlijk verkleint. Ongeveer 60% van de veroordeelde inbrekers zei zelfs dat ze zich niet zouden richten op huizen met een beveiligingssysteem.

Is het de moeite waard om een huisbeveiligingssysteem te hebben?

Studies hebben aangetoond dat het hebben van een huisbeveiligingssysteem de kans op criminaliteit op het terrein aanzienlijk verkleint. Ongeveer 60% van de veroordeelde inbrekers zei zelfs dat ze zich niet zouden richten op huizen met een beveiligingssysteem. Om te bepalen of een beveiligingssysteem het waard is voor uw gezin, moet u zich eerst afvragen wat het voor u de moeite waard zou maken. Het lijdt geen twijfel dat alarmsystemen criminaliteit afschrikken en de kans kunnen vergroten om een inbreker te vangen als er in uw huis wordt ingebroken.

Verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren houden van beveiligingssystemen voor huizen Waarom? De aanwezigheid van de systemen vermindert hun totale risico. Beveiligingssystemen betekenen minder inbraken, wat betekent dat er minder items worden gestolen en minder schade om te repareren. Bewaakte systemen zorgen voor snellere reacties op branden en inbraken door brandweer en politie. De beste alarmsystemen voor huisbeveiliging zullen inbrekers hoorbaar afstoten terwijl ze proberen in te breken en het huis, de inhoud en de bewoners beschermen.

Om hun polishouders te bedanken voor het beschermen van hun huizen met beveiligingssystemen, bieden de beste verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren vaak aanzienlijke kortingen op verzekeringspolispremies. Om van dit voordeel te profiteren, is het belangrijk om de specifieke verzekeringspolis van huiseigenaren te controleren; velen beperken dit voordeel tot klanten die kiezen voor een professioneel gecontroleerde service. Voor huiseigenaren die deze korting kunnen veiligstellen, kan het bespaarde geld helpen de extra monitoringkosten te compenseren, waardoor de upgrade kostenneutraal wordt en de huiseigenaar extra beveiligingsdekking kan krijgen voor minder kosten. Het hebben van een huisbeveiligingssysteem kan ervoor zorgen dat de verzekering van uw huiseigenaar in prijs daalt.

Verzekeringsmaatschappijen zien het hebben van een beveiligingssysteem als een effectief afschrikmiddel tegen diefstal. Om deze reden zullen ze u vaak minder kosten in rekening brengen om uw eigendom te verzekeren. U kunt in het misverstand terechtkomen dat een huisbeveiligingssysteem een aardige cent kan kosten om te installeren. Enkele van de beste zelfbewaakte huisbeveiligingssystemen zijn bedoeld voor huurders die een eenvoudige, duidelijke beveiligingsoptie nodig hebben waarvoor geen permanente installatie van apparatuur of lange contracten vereist is.

U hebt veel controle over de maandelijkse kosten van uw beveiligingssysteem, aangezien pakketten aanzienlijk variëren, afhankelijk van de services, functies en bewakingsniveaus die u selecteert. Als ze besluiten uw huis buiten het tuinbord te onderzoeken, kunnen ze gemakkelijk zien dat u niet echt een beveiligingssysteem hebt geïnstalleerd. Wanneer een inbreker ziet dat een woning beveiligingscamera's heeft, betekent dit dat de kans groter is dat ze worden geïdentificeerd en gepakt door de politie. Bovendien worden zowel u als de dienst die het huisbeveiligingssysteem bewaakt onmiddellijk op de hoogte gebracht van de inbraak, inclusief het type inbraak dat zich heeft voorgedaan.

Met de mogelijkheid om het aantal en type sensoren en camera's te kiezen, kunnen klanten hun pakket echt aanpassen om hun huis te beveiligen op een manier waardoor ze zich veilig voelen terwijl ze binnen een bepaald budget blijven. Zestig procent zou het huis onmiddellijk als doelwit afwijzen als ze voorafgaand aan de poging tot misdaad een beveiligingssysteem zouden ontdekken. Hoewel het eenvoudig kan zijn om de vooraf en maandelijkse kosten in verband met een beveiligingssysteem en alarmbewaking bij te houden, is het moeilijk om een prijskaartje aan gemoedsrust te koppelen, vooral als u kinderen of tieners in huis heeft. Toch heeft slechts 17 procent van de huizen in dit land een beveiligingssysteem, volgens de National Council for Home Safety and Security, een branchebranchevereniging; en mijn huis was daar niet een van.

De waarheid is dat veel huisbeveiligingscamera's en -systemen die tegenwoordig op de markt zijn, doe-het-zelf-types zijn, waardoor het vrij eenvoudig is om zelf te installeren, zonder extra installatiekosten. Een andere reden waarom we huisbeveiligingssystemen ondersteunen, is dat ze vaak leiden tot kortingen op woningverzekeringen.