Welk huisbeveiligingssysteem is het beste nz?

Helaas werkt hij niet op eigen kracht, maar er wordt een verlengsnoer van 18 m (60ft) meegeleverd, zodat je hem eenvoudig op een stopcontact kunt aansluiten. De ethernetkabel is echter verweven met het snoer en hoewel onhandig, is het een welkome toevoeging voor het geval u hem rechtstreeks op uw router moet aansluiten.

Welk huisbeveiligingssysteem is het beste nz?

Helaas werkt hij niet op eigen kracht, maar er wordt een verlengsnoer van 18 m (60ft) meegeleverd, zodat je hem eenvoudig op een stopcontact kunt aansluiten. De ethernetkabel is echter verweven met het snoer en hoewel onhandig, is het een welkome toevoeging voor het geval u hem rechtstreeks op uw router moet aansluiten. De camera ondersteunt alleen 2,4 GHz Wi-Fi-netwerken, maar in de meeste gevallen zou dat voldoende moeten zijn om de 1080p-video te streamen. Met een kijkhoek van 110 graden biedt het voldoende duidelijkheid voor de gemiddelde huiseigenaar om beelden adequaat te detecteren.

Wat deze beveiligingscamera de moeite waard maakt, zijn de bewegings-, warmte- en infraroodsensoren, die nachtzicht tot lengtes van 30 m (100ft) kunnen geven. In combinatie met zijn persoonsdetectiefunctie kan het mensen onderscheiden van andere bewegende objecten die een vals alarm kunnen activeren. Een van die producten is de C17S Outdoor Security Camera, die 1080p Full HD-resolutie biedt bij 25 frames per seconde. Hoewel het een lens van 2 megapixels is, kan hij tijdens het monitoren tot 3 megapixels bereiken, hoewel je dit handmatig moet instellen in de instellingen.

Hoewel het aanpassen het beeld niet drastisch verbetert, is het nog steeds vrij duidelijk en de kwaliteit die je vrijwel zou verwachten van een product in deze prijsklasse. Desalniettemin heb je met een kijkhoek van 104 graden een goed en breed beeld van je scène. Met 18 stuks 850nm infrarood LED-verlichting kan het nachtzicht zicht bieden van 12-15 meter op een heldere avond met een heldere maan. Als het bewolkt is of regent, verwacht dit bereik dan niet - wat je kunt verwachten is dat het bestand is tegen het weer omdat het IP66-waterdicht is.

Deze functies werken verrassend goed en u ontvangt een melding op de Eye4App of via e-mail als een van uw ingestelde parameters buiten de norm lijkt. Het neemt op via een micro-SD-kaart en kan tot 128 GB ondersteunen met een automatische record-over-loop-functie, maar kan ook besparen op de cloud. Je kunt live streamen op maximaal 4 verschillende platforms, zolang je je abonneert op hun Eye4Cloud-abonnementen. Of het nu overdag of's avonds is, u krijgt een helder beeld dankzij de acht LED-infraroodlampen en 1080p Full HD-beeldkwaliteit.

U krijgt een gezichtsveld van 130 graden in elke ruimte en de beeldkwaliteit blijft helder, zelfs wanneer u de 8x zoom gebruikt. Met een upgrade kunt u de videobeelden 30 tot 60 dagen opslaan, afhankelijk van uw abonnement. Je zult in wezen in staat zijn om „premiumfuncties van je camera te ontgrendelen, zoals op gebeurtenissen gebaseerde opname, geluidsdetectie en noodoproepen, onder andere. De Yi Home 20 is een van de meest gestroomlijnde aanbiedingen van dit bedrijf, met een subtiele en moderne uitstraling die gemakkelijk een plek zou moeten vinden om in een hoek van uw huis te passen.

Het heeft een groothoeklens met een gezichtsveld van 130 graden, wat een geweldige dekking van elke kamer biedt, en je kunt het camerabeeld ook handmatig verschuiven vanuit de app. Hoe dan ook, de Yi Home 20 levert scherpe beelden in een resolutie van 1080p. In het geval van slechte netwerkverbindingen past het zich automatisch aan naar een lagere resolutie, zelfs in de nachtzichtmodus. Tijdens elke beweging neemt de Yi Home 20 korte videoclips van 6 seconden op.

U kunt deze fragmenten bekijken zonder de volledige videogeschiedenis te hoeven bekijken, en deze tijdbesparende functie is belangrijk bij het kiezen van een van de beste Home Security-camera's in NZ. Een abonnement nemen is niet helemaal nodig voor cloudopslag, aangezien u tot 32 GB microSD kunt gebruiken. Als je niets hoeft op te nemen en alleen de livestream-mogelijkheid nodig hebt, dan doe je het prima zonder extra kosten. Omdat het wordt aangedreven door zowel 3G- als 4G LTE-netwerken, heb je een mobiel abonnement nodig om het effectief te gebruiken.

Met een tot 1280 x 720 instelbare videoresolutie en een kijkhoek van 130 graden hebt u vrijwel overal een scherpe en heldere dekking. Hoewel je met de Arlo Go slechts 720p-video krijgt, heeft hij een oplaadbare batterij van 3660 mAh die tot 45 dagen meegaat. Houd er rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en gebruiksfrequentie, maar u kunt ook een optionele zonnelader meenemen. Het heeft nachtzicht dat tot 7,5 meter (25 voet) verlicht, een PIR-bewegingssensor met groothoek en door geluid geactiveerde waarschuwingen die rechtstreeks naar uw telefoon worden gestuurd.

Dankzij de 2-weg audio kun je ook praten met iedereen aan de andere kant, waardoor het een ideale meeneemoptie is als je een woning huurt terwijl je op vakantie bent. U hoeft zich geen zorgen te maken over signaalonderbrekingen, want het heeft een ingebouwde SD-kaartsleuf die kaarten tot 32 GB kan bevatten. Als u onbeperkte cloudopslag, meer functies en interactieve waarschuwingen wilt, moet u zich abonneren op Arlo Secure. Arlo Storage geeft je toegang tot 30 dagen opslag, activiteitenzones en geavanceerde detectie van personen en noodgevallen.

Het is nog beter als je er een kunt krijgen met een 2K of 1440p. Na decennia van dienst hebben traditionele alarmsystemen voor thuis die worden gecontroleerd door beveiligingsbedrijven te maken gehad met hevige concurrentie. Nieuw-Zeeland heeft een toename gezien van systemen met draadloze internetverbinding die u meestal zelf kunt installeren. Professionele beveiligingscamerasystemen hebben een flinke prijs.

Als uw budget voor huisbeveiliging beperkt is, kan een doe-het-zelf-aanpak met behulp van draadloze IP-camera's (internetprotocol) gemoedsrust bieden. Bosch wordt door veel beveiligingsexperts beschouwd als de marktleiders op het gebied van kwaliteitsalarmen. Ze zijn bijzonder sterk in de residentiële markt vanwege de betrouwbaarheid en redelijke componentkosten. Bosch is hét merk voor veel professionele alarminstallateurs in NZ.

Over het algemeen, als u basisbescherming en beveiliging wilt en niet al te druk bent met mooie functies, is dit een van de beste beveiligingscamera's in NZ die beschikbaar is. Sommige beveiligingssystemen voor thuis zijn in hoge mate aanpasbaar, wat betekent dat u naar wens elementen kunt toevoegen en verwijderen. De Google Nest Cam (batterij) is niet alleen een veelzijdige beveiligingscamera voor thuis die dankzij de oplaadbare batterij buiten of binnen kan worden gebruikt, maar hij profiteert ook van gezichtsherkenning. Andere resultaten zijn onder meer 3 sterren voor functies %26 Functionaliteit, aangezien ADT-beveiligingssystemen een meer ouderwetse alarmsysteembenadering volgen, in tegenstelling tot de slimme gadgets boordevol functies van Ring, en 4 sterren in alle andere categorieën.

Een van de meest betaalbare beveiligingscamera's voor thuis op de markt, de Blink Mini is misschien compact, maar hij heeft zeker een klap. Om ervoor te zorgen dat de beveiligingscamera's die we hebben beoordeeld eerlijk kunnen worden vergeleken, hebben we een aantal belangrijke kenmerken getest en geanalyseerd met betrekking tot stijl, prestaties en praktische aspecten. Micron is gespecialiseerd in bewakingsapparatuur, intercoms, medische noodhulpapparatuur en een reeks huisbeveiligingssystemen. ADT Home Security Systems is al meer dan 140 jaar actief in de beveiligingsbranche en blijft, niet verwonderlijk, een van de toonaangevende leveranciers van huisbeveiligingssystemen ter wereld.

In Nieuw-Zeeland omvatten de optionele componenten van hun eenvoudige slimme beveiligingssysteem een binnencamera, een buitencamera en een combinatie koolmonoxide- en rookmelder. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een lijst samengesteld met de beste huisbeveiligingscamera's in Nieuw-Zeeland, op basis van hun functies, prijzen en gebruiksgemak. Aangezien u afbeeldingen van uw huis via internet verzendt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles zo veilig mogelijk is. Er is tegenwoordig echter een enorm scala aan beveiligingssystemen op de markt, waardoor het erg moeilijk kan zijn om te weten welke optie u moet kiezen.

De beveiligingscamera's van Ring bieden veel van dezelfde voordelen: ze detecteren beweging in uw huis en stellen u in staat om sirenes te monitoren, te communiceren of zelfs te laten klinken om indringers af te schrikken. .