Welk huisbeveiligingssysteem is het beste?

Vivint is een van de beste huisbeveiligingssystemen voor slimme huisfuncties en ultramoderne beveiligingstechnologie. De Vivint control hub kan worden geïntegreerd met uw slimme apparaten om u op afstand controle te geven over uw alarmsysteem, verlichting, deursloten, thermostaten en meer.

Welk huisbeveiligingssysteem is het beste?

Vivint is een van de beste huisbeveiligingssystemen voor slimme huisfuncties en ultramoderne beveiligingstechnologie. De Vivint control hub kan worden geïntegreerd met uw slimme apparaten om u op afstand controle te geven over uw alarmsysteem, verlichting, deursloten, thermostaten en meer. Laten we nu eens kijken welke beveiligingssystemen onze top 10-lijst hebben gemaakt. Cove kwam op de markt net toen iedereen op zoek was naar betaalbare huisbeveiliging, eenvoudige installatie en monitoring waarop ze kunnen vertrouwen.

En het bedrijf biedt dit allemaal en nog wat. Na meer dan 100 uur gebruik van het systeem, kunnen we zeggen dat Cove andere vergelijkbare doe-het-zelfmerken die al langer bestaan, zoals SimpliSafe en Frontpoint, een run voor hun geld geeft. Toch is Deep Sentinel behoorlijk effectief, en we hebben ontdekt dat het een stuk goedkoper is dan het opzetten van bewaking en bewaking van privéwoningen. Dus als u het niet erg vindt om hoge maandelijkse monitoringkosten te betalen of een contract voor 1 jaar te ondertekenen, raden we u aan wat Deep Sentinel te bieden heeft.

U zult zeker rekening willen houden met het aantal kamers en vierkante meters van uw huis wanneer u op zoek bent naar een beveiligingssysteem. Stel dat u in een groot huis woont met 15 ramen en 6 deuren. Als u dat bent, moet u extra deur- en raamsensoren aanschaffen bij uw pakket. En geloof ons, dit kan behoorlijk wat problemen opleveren.

Het systeem ondersteunt Z-Wave, IFTTT-applets en Alexa en Google Assistant, wat betekent dat u heel veel beveiligings- en domotica-apparaten van derden kunt toevoegen en beheren. Vraag eenvoudig een verzekeringscertificaat aan bij uw woningbeveiligingsprovider en stuur het certificaat naar uw verzekeraar. Het hebben van een huisbeveiligingssysteem kan een afschrikmiddel zijn om indringers te ontmoedigen uw huis binnen te komen. Slimme beveiligingssystemen zijn in hoge mate aanpasbaar en beschikbaar als doe-het-zelfkits of als volwaardige opstellingen met professionele installatie en monitoring.

Brinks heeft eenvoudige prijs- en uitrustingspakketten die het een goede keuze maken voor nieuwkomers in de huisbeveiliging. Om valse alarmen te verminderen, hebben sommige steden een vergunning of andere bepalingen nodig om beveiligingssystemen te installeren die verbinding maken met hulpdiensten. Als je op zoek bent naar een slim huisbeveiligingssysteem waarvoor je geen vinger hoeft uit te steken, is Vivint de beste van het stel. De meeste beveiligingssystemen voor thuis omvatten basiskosten voor uw apparatuur (en mogelijk een vergoeding voor professionele installatie), evenals maandelijkse kosten voor uw bewakingskosten of abonnementskosten.

Dit betekent dat het basisstation zowel kan dienen als het brein van uw beveiligingssysteem en uw huidige wifi-router kan vervangen (het kan ook worden ingesteld als een mesh-Wi-Fi-netwerk, wat het bereik en de prestaties van uw wifi kan verbeteren). Als je nog steeds heen en weer gaat tussen twee of meer opties, vrees dan niet, want veel mensen zien voordelen bij meer dan één huisbeveiligingsbedrijf. De meeste huisbeveiligingsbedrijven eisen dat u uw beveiligingsapparatuur en -apparatuur rechtstreeks aanschaft en een maandelijks bedrag betaalt om professionele monitoring te gebruiken. Met deze aanbieding kunt u uw beveiligingssysteem 60 dagen uitproberen en het retourneren voor een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent.

We hebben ook het Ooma Smart Security-systeem afgewezen omdat de bewakingsoptie momenteel niet beschikbaar is in Alabama, Arkansas, het District of Columbia, Florida, Maryland, Montana, Rhode Island of Virginia. Frontpoint heeft geen langetermijncontract nodig, maar biedt alleen professionele monitoring als een full-service oplossing voor huisbeveiliging (geen zelfcontrole).