Welk huisbeveiligingssysteem werkt het beste met alexa?

Zoals hierboven beschreven, zijn enkele van de beste beveiligingssystemen die met Alexa werken en 911 zullen bellen ADT, Frontpoint, Ring, SimpliSafe en Vivint. Arlo Pro-camera's behoren tot de beste die je kunt kopen, periode, en ze integreren ook goed met Alexa.

Welk huisbeveiligingssysteem werkt het beste met alexa?

Zoals hierboven beschreven, zijn enkele van de beste beveiligingssystemen die met Alexa werken en 911 zullen bellen ADT, Frontpoint, Ring, SimpliSafe en Vivint. Arlo Pro-camera's behoren tot de beste die je kunt kopen, periode, en ze integreren ook goed met Alexa. De nieuwe Arlo Pro 4 zet die erfenis voort en breidt het uit met beelden die nu in 2560x1440 (evenals 1080p en 720p) zijn, krachtig infrarood nachtzicht, een 6500K-schijnwerper en een batterijduur van 3-6 maanden. Er is geen hub nodig om hem te gebruiken.

De Blink Indoor cam deelt alle specificaties en functies van de nieuwe Outdoor cam van het bedrijf, minus de weerbestendigheid. Dit verklaart het prijsverschil, dus als u geen weersbestendigheid nodig heeft, is dit een solide en betaalbaarder Blink-alternatief voor uw binnen- of beschutte ruimtes. Hoewel dit een camera met alleen draad is, biedt deze veel van dezelfde functies als de duurdere Blink Indoor-camera voor een fractie van de prijs. Het is supereenvoudig in te stellen en aan de slag te gaan, en het is gemakkelijk te gebruiken met je Echo Show- of Fire TV-apparaten.

Bovendien kunt u de Blink Add-On Sync Module 2 gebruiken om uw videobestanden lokaal op te slaan. De Ring Spotlight Cam plug-in beveiligingscamera gaat naar buiten, waar je ook een traditionele spot installeert. Het heeft 1080p HD-resolutie, bewegingsdetectie, nachtzicht en een ingebouwde sirene. De Nest Cam IQ Indoor beveiligingscamera heeft een HD-resolutie van 1080p, nachtzicht, gratis persoonsmeldingen en optionele gezichtsherkenning met een abonnement op de Nest Aware-cloudservice.

Het Netgear Arlo Pro 2 beveiligingssysteem is een kit met twee camera's die wordt geleverd met een hub die u aansluit op uw Wi-Fi-router. Deze oplaadbare, weerbestendige camera's kunnen overal naartoe gaan (binnen Wi-Fi-bereik). Netgear biedt ook een gratis zevendaagse videogeschiedenis van opgeslagen videoclips. De Amazon Cloud Cam-beveiligingscamera heeft een resolutie van 1080p HD, gratis 24-uurs opslag van videoclips en bewegingsdetectie.

U kunt ook persoonsmeldingen en bewegingsdetectiezones ontvangen met een optioneel Cloud Cam-abonnement. De Nest Hello is een bedrade videodeurbel. Vervang het door je huidige zoemer en kijk wie er voor je deur staat via de live feed op je telefoon - of een Amazon Echo Show. We plaatsen ADT bovenaan deze lijst omdat u hoogwaardige Home Security-bescherming krijgt, inclusief de meeste bewakingscentra van elk merk voor huisbeveiliging.

Nu maakt de toevoeging van volledige Alexa-bediening Scout een grotere kanshebber als het gaat om slimme huisbeveiligingssystemen. De Vivint Smart Home is ideaal voor huiseigenaren die een professioneel bewaakt huisbeveiligingssysteem nodig hebben, maar geen last willen hebben van installatieproblemen. Het is eenvoudig om je Frontpoint-beveiligingssysteem te verbinden met Alexa's Frontpoint-vaardigheid, maar het geeft je niet veel extra controle. Dit systeem werkt met een royaal assortiment beveiligings- en smart home-apparaten, hoewel deze bescherming natuurlijk niet goedkoop is.

Dat gezegd hebbende, toen we het eenmaal hadden opgezet, maakte het ons gemakkelijk om snel ons huis te verlaten en ons beveiligingssysteem handsfree in te schakelen. Bijna alle nieuwste doe-het-zelf- en high-end thuisbeveiligingssystemen bieden ondersteuning voor spraakbesturing via Amazon Alexa, Google Assistant en, in sommige gevallen, Siri. Wanneer je de Alexa Smart Home-vaardigheid toevoegt aan je ADT-huisbeveiligingsinstellingen, verander je Alexa in je huishoudelijke veiligheidsmonitor. Het Frontpoint Home Security systeem heeft alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen tegen indringers en schade die rook en brand veroorzaken.

Als u op zoek bent naar een huisbeveiligingssysteem met professionele monitoring, kunt u het niet veel beter doen dan ADT. Deze recensie bevat niet alleen mijn topkeuzes, maar ook een methodologie voor het kopen van een slim beveiligingssysteem met Alexa, evenals enkele best practices. Slimme beveiligingssystemen zijn in hoge mate aanpasbaar en beschikbaar als doe-het-zelfkits of als volwaardige opstellingen met professionele installatie en monitoring. Een slim slot maakt meestal deel uit van een robuuste slimme beveiligingsinstallatie voor thuis, maar u hoeft niet te investeren in een volledig systeem om er een te gebruiken.