Welk huisbeveiligingssysteem moet ik kopen?

Vivint-systemen zijn aanpasbaar met een. Laten we nu eens kijken welke beveiligingssystemen onze top 10-lijst hebben gemaakt.

Welk huisbeveiligingssysteem moet ik kopen?

Vivint-systemen zijn aanpasbaar met een. Laten we nu eens kijken welke beveiligingssystemen onze top 10-lijst hebben gemaakt. Cove kwam op de markt net toen iedereen op zoek was naar betaalbare huisbeveiliging, eenvoudige installatie en monitoring waarop ze kunnen vertrouwen. En het bedrijf biedt dit allemaal en nog wat.

Na meer dan 100 uur gebruik van het systeem, kunnen we zeggen dat Cove andere vergelijkbare doe-het-zelfmerken die al langer bestaan, zoals SimpliSafe en Frontpoint, een run voor hun geld geeft. Toch is Deep Sentinel behoorlijk effectief, en we hebben ontdekt dat het een stuk goedkoper is dan het opzetten van bewaking en bewaking van privéwoningen. Dus als u het niet erg vindt om hoge maandelijkse monitoringkosten te betalen of een contract voor 1 jaar te ondertekenen, raden we u aan wat Deep Sentinel te bieden heeft. U zult zeker rekening willen houden met het aantal kamers en vierkante meters van uw huis wanneer u op zoek bent naar een beveiligingssysteem.

Stel dat u in een groot huis woont met 15 ramen en 6 deuren. Als u dat bent, moet u extra deur- en raamsensoren aanschaffen bij uw pakket. En geloof ons, dit kan behoorlijk wat problemen opleveren. Beveiligingscamerabedrijf Arlo doet ergens dit jaar ook mee aan de strijd met een eigen beveiligingssysteem.

Houd er rekening mee dat een hele reeks factoren een rol speelt bij het beperken en rangschikken van de beste huisbeveiligingssystemen die er zijn. Bijna alle standalone beveiligingscamera's maken verbinding met de wifi van uw huis, zodat u vanaf uw telefoon of tablet kunt zien wat er gebeurt. We hebben ook het Ooma Smart Security-systeem afgewezen omdat de bewakingsoptie momenteel niet beschikbaar is in Alabama, Arkansas, het District of Columbia, Florida, Maryland, Montana, Rhode Island of Virginia. Het biedt echter een brede selectie apparaten voor thuisbeveiligingssystemen en maandelijkse bewakingspakketten waarvoor geen langetermijncontract vereist is.

Het Frontpoint Home Security systeem heeft alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen tegen indringers en schade die rook en brand veroorzaken. Net als SimpliSafe kunt u met Wyze een aangepast beveiligingssysteem bouwen dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw huis. Dus als u huisbeveiliging wilt zonder de hoge prijzen of langetermijncontracten, raden we u ten zeerste aan om naar deze aanbieder te kijken. Canary Home Security is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar eersteklas technologie in hun huisbeveiligingssysteem.

Beide beschermen uw huis prima, maar draadloze huisbeveiligingssystemen hebben meer flexibiliteit als u verhuist of geen gaten in muren wilt plaatsen. Een huisbeveiligingssysteem dient als bescherming van u en uw dierbaren tegen indringers, dus het is essentieel dat u alles krijgt wat u wilt en nodig heeft in een huisbeveiligingssysteem. Het Alarm Pro-systeem van Ring heeft het doe-het-zelfbeveiligingsspel voor thuis veranderd en een Wi-Fi 6 Eero-router in het basisapparaat verpakt. Dit systeem werkt met een royaal assortiment beveiligings- en smart home-apparaten, hoewel deze bescherming natuurlijk niet goedkoop is.