Hoe worden beveiligingssystemen voor thuis bedraad?

Bekabelde Home Security-systemen vertrouwen op een bedrade verbinding om stroom te ontvangen en signalen naar een centrale hub te verzenden. Draadloze huisbeveiligingssystemen maken gebruik van een beveiligd netwerk om uw apparaten verbonden te houden.

Hoe worden beveiligingssystemen voor thuis bedraad?

Bekabelde Home Security-systemen vertrouwen op een bedrade verbinding om stroom te ontvangen en signalen naar een centrale hub te verzenden. Draadloze huisbeveiligingssystemen maken gebruik van een beveiligd netwerk om uw apparaten verbonden te houden. Het beste bedrade systeem op de markt is ADT. Het bedrijf bestaat al meer dan 145 jaar en heeft in die tijd een reputatie opgebouwd voor zowel betrouwbaarheid als innovatie.

ADT integreert goed met zowel Alexa als Google Home, en de Pulse-app is een van de meest gebruiksvriendelijke apps voor huisbeveiliging die er zijn. Andere geweldige bedrade systemen zijn Brinks, Ring Alarm en Lorex. Het uitzenden van alle communicatie tussen componenten van het beveiligingssysteem is een ongelooflijk slecht idee. SimpliSafe stuurde zelfs pincodes onversleuteld via de radio.

Wired is altijd beter voor zowel beveiliging als betrouwbaarheid. Er zullen uiteindelijk heel veel verhalen zijn over criminelen die draadloze junk-systemen misbruiken - ik denk dat veel slachtoffers op dit moment niet weten dat hun systeem is gehackt. Een bekabeld huisbeveiligingssysteem moet fysiek zijn aangesloten op een netwerk van draden in uw huis. Om het systeem van stroom te voorzien en te activeren, de draden waarop het huisbeveiligingssysteem is aangesloten, worden in een centrale hub gevoerd die de apparatuur en het systeem van stroom kan voorzien.

In bewaakte bekabelde huisbeveiligingssystemen kan de apparatuur ook worden aangesloten op een vaste lijn om de autoriteiten automatisch op de hoogte te stellen in geval van een inbraak of noodgeval. Rookmelders met vaste bedrading zijn 24 uur per dag in gebruik. Sommigen kunnen zelfs eerstehulpverleners waarschuwen als ze rook detecteren en er niemand thuis is. Over het algemeen variëren woningverzekeringsmaatschappijen op kortingen voor het hebben van rookmelders of andere huisbeveiliging.

Vraag uw verzekeringsmaatschappij of u een gereduceerd tarief voor rookmelders kunt krijgen. Bekabelde beveiligingscamera's verzenden video- en audiosignalen via een draad naar een centrale hub. De beelden kunnen lokaal op de hub blijven om later te bekijken of het kan buiten het huis naar een netwerk worden gestuurd. Via het netwerk kunnen gebruikers de video live bekijken of later bekijken.

Ook hier zijn bedrade beveiligingssystemen uniek omdat ze gebaseerd zijn op lokale opname en zelfcontrole. Van het kiezen tussen een doe-het-zelf of een pro-geïnstalleerd beveiligingssysteem tot het beslissen welke apparatuur zinvol is voor uw huis en budget, het beveiligen van uw huis kan overweldigend zijn. Draadloze beveiligingscamerasystemen werken goed zolang het signaal van de camera's naar de centrale hub helder en ononderbroken is. Een bekabeld beveiligingssysteem voert zeer betrouwbare bewaking uit omdat het niet afhankelijk is van een radiofrequentienetwerk om informatie te verzenden.

Als u huurt, wilt u vooral een draadloos of draadloos systeem omdat het met u mee kan nemen naar uw volgende huis. Hoe gemakkelijk en snel het ook is om een draadloos thuissysteem te installeren, u zult het net zo eenvoudig vinden om het systeem te verwijderen als u besluit te verhuizen. Volgens sommige huisbeveiligingsadviseurs kunnen bekabelde systemen voor veel huizen een solide keuze zijn omdat ze betrouwbare dekking bieden. Draadloze systemen hebben beperkte functies, terwijl bedrade alarmsystemen voor thuisbeveiliging rijk zijn aan functies, zoals bedieningspanelen in verschillende kamers en geavanceerde eenheden die high-definition bewakingsvideo's leveren.

Leren over verschillende huisbeveiligings- en camerasystemen is een belangrijke eerste stap op weg naar het maken van de juiste keuze. Draadloze (en draadloze) beveiligingscamerasystemen sturen beelden van camera's die in huis zijn geplaatst naar de wifi van het huis. Neem geen genoegen met goedkope technologie die u uw gemoedsrust en de veiligheid van uw huis zal kosten. Doe uw onderzoek naar de beschikbare beveiligingssystemen en analyseer uw behoeften om een weloverwogen keuze te maken.

Het is belangrijk om uw beveiligingsbehoeften en de grootte van uw eigendom te evalueren, samen met installatie- en prestatieproblemen van beide systemen om de juiste beslissing te nemen. In 13 jaar heb ik nog nooit een klant met een draadloos systeem een ervaring gehad die hun beveiliging in gevaar bracht omdat het draadloos was.