Kan een bekabeld beveiligingssysteem worden gehackt?

Alle beveiligingscamera's, bekabeld of draadloos, kunnen worden gehackt. Hoewel draadloze beveiligingscamera's gemakkelijker te hacken zijn vanwege hun netwerkbeschikbaarheid, worden bekabelde camera's ook vaak geconfigureerd om toegang te krijgen tot internet.

Kan een bekabeld beveiligingssysteem worden gehackt?

Alle beveiligingscamera's, bekabeld of draadloos, kunnen worden gehackt. Hoewel draadloze beveiligingscamera's gemakkelijker te hacken zijn vanwege hun netwerkbeschikbaarheid, worden bekabelde camera's ook vaak geconfigureerd om toegang te krijgen tot internet. Als ze worden gehackt, kunnen criminelen mogelijk beelden opnemen en uw omgeving in de gaten houden. Bekabelde camera's worden ook gevoed door Ethernet-kabels en hebben meestal geen interne batterijen.

Hoewel ze niet kunnen worden vastgelopen, kunnen ze worden gehackt. Het is essentieel om alle beveiligingsapparaten veilig en buiten het bereik van dieven te houden. Huiseigenaren die beveiligingscamera's in hun huis hebben geïnstalleerd, moeten zich ervan bewust zijn dat andere problemen de camera's kunnen veroorzaken. Bekabelde beveiligingscamera's kunnen worden gehackt, maar het komt minder vaak voor bij draadloze camera's.

Hoewel het mogelijk is om de software of hardware van een bekabelde camera te hacken, is deze veel moeilijker toegankelijk. We zullen uitzoeken of het mogelijk is. Bekabelde camera's Kabels lopen van de camera naar een DVR om beelden op te slaan en op te nemen. Daarom kunnen deze camera's niet worden vastgelopen omdat ze de beelden niet verzenden.

Om veilig te blijven, implementeert u veiligheid door uw apparatuur veilig en op een veilige locatie in uw huis of kantoor te bewaren, en vergeet niet uw sterke wachtwoorden en authenticaties te gebruiken. Deze camera's zijn minder kwetsbaar voor hackers als u de beveiliging in de eerste plaats correct instelt en vervolgens uw beveiliging controleert om er zeker van te zijn dat deze op zijn plaats zit. Smart Home Security-systemen zijn daarentegen verbonden met internet, dus er is een mogelijkheid om te hacken, net als elk ander met internet verbonden product. Hoewel dat rillingen over je rug kan veroorzaken, zijn er een paar dingen die je kunt doen om je camera's en de rest van het beveiligingssysteem te beschermen.

Beveiligingscamera's met Wi-Fi zijn gemakkelijker te beveiligen dan bekabelde beveiligingscamera's omdat er een beperkt aantal manieren is waarop een hacker er toegang toe kan hebben. Het is heel gemakkelijk om te weten of uw beveiligingscamerasystemen zijn gehackt, maar de eerste stap is om op internet te zoeken op uw bewakingssysteem. Wanneer een kwetsbaarheid of fout wordt gemeld, zal het bedrijf updates voor de software of hardware vrijgeven, waardoor het systeem veiliger wordt. Uiteindelijk is het niet het type beveiligingssysteem dat bepaalt hoe vatbaar het is voor hacking, maar de waarborgen die zowel het bedrijf als de gebruiker implementeert om toegang door hackers te voorkomen.

Een andere professionele tip om uw beveiligingscamera te beschermen tegen hacking, is door een subnet te bouwen voor uw beveiligingscamerasysteem voor thuis met een NVR. Als u zich zorgen maakt over de beveiliging van uw camera's of denkt dat u bent gehackt, neem dan contact op met TriStar Security Services. Het is niet onmogelijk om een bekabelde beveiligingscamera te hacken, zelfs als ze veiliger zijn dan een draadloos systeem. De beveiligingscamera's vertragen het internet niet, zelfs niet als u op afstand toegang krijgt tot het systeem via de smartphone, tablets of computer.

De firewalls helpen uw beveiligingscamera te beschermen tegen hacking, en de antivirussoftware helpt deze te beschermen tegen virussen en malware, zoals de hacksoftware voor online beveiligingscamera's. Het is belangrijk om te weten waarom en hoe uw beveiligingscamera kan worden gehackt, zodat u de bewakingssystemen beter kunt beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Gebrek aan elementaire beveiligingsfuncties, het gebruik van standaardinstellingen en eenvoudige wachtwoorden, en hack-apps voor beveiligingscamera's resulteren er allemaal in dat camera's en babyfoons, webcams worden gehackt.