Hoe kies ik een huisbeveiligingssysteem?

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een huisbeveiligingssysteem. Deze elementen zijn allemaal belangrijk om te overwegen, maar zoals we al eerder hebben gezegd, is elke situatie anders.

Hoe kies ik een huisbeveiligingssysteem?

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een huisbeveiligingssysteem. Deze elementen zijn allemaal belangrijk om te overwegen, maar zoals we al eerder hebben gezegd, is elke situatie anders. Overweeg uw behoeften, overweeg uw unieke eigendom, en overweeg om een professional bij u thuis te laten komen om u een consult te geven. Veel serviceproviders, zoals Vivint en ADT, bieden walkthroughs en hardware-aanbevelingen.

Het belangrijkste dat u moet weten wanneer u een systeem aanschaft, is hoeveel het gaat kosten om een systeem operationeel te houden. De maandelijkse monitoringvergoeding is de belangrijkste vermelding in deze categorie. Terugkerende kosten kunnen u op de lange termijn het meeste kosten, dus het is het beste om een bedrijf te vinden met betaalbare maandelijkse kosten. Extra kosten voor onderhoud, reparaties en klantenservice komen ook vaak als een verrassing voor iedereen die zijn huiswerk niet heeft gemaakt.

Om de nieuwe gebruiker ten goede te komen, zullen de meeste bedrijven alle toeters en bellen gratis aanbieden voor een bepaalde periode. Zes maanden tot een jaar is standaard. Maar daarna kunnen de onderhoudskosten variëren van aanvaardbaar tot exorbitant. Een zelfbewaakt beveiligingssysteem waarschuwt u voor triggers en u beslist hoe u op die gebeurtenissen moet reageren.

Een paar veelvoorkomende gadgets die in elk huisbeveiligingssysteem moeten worden opgenomen, zijn slimme deurbellen, bewegingscamera's, inbraakalarmen, slimme lampen en raamsensoren. In tegenstelling tot professioneel bewaakte beveiligingssystemen, houdt doe-het-zelfbeveiliging in dat u verantwoordelijk bent voor het contacteren van hulpdiensten en niet met het beveiligingsbedrijf. Naast beveiligingssensoren zijn er ook een aantal omgevingssensoren die zijn ontworpen om huizen te beschermen tegen overstromingen, branden en gevaarlijke niveaus van koolmonoxide. Beste tijd om een beveiligingssysteem te kopen Als u een deal wilt voor een nieuw beveiligingssysteem, vooral op een doe-het-zelf systeem, de beste tijd van het jaar om te kopen is het winkelseizoen voor de feestdagen.

Maar hoe vaak komen de misdaden voor waartegen beveiligingssystemen u beschermen en wat houden ze precies in? Laten we het eens nader bekijken. De meeste alarmbedrijven eisen dat u vooraf een apparatuurvergoeding betaalt, maar bij anderen kunt u een beveiligingssysteem opzetten voor een lage vooruitbetaling of u zelfs een vooraf bepaalde set apparatuur geven als u een langetermijncontract tekent. Er zijn de grote merken voor huisbeveiliging zoals Frontpoint, ADT of Guardian Protection Services die al jaren bekende namen zijn. De oude manier om dingen te doen was dat alle Home Security Systems een vaste verbinding hadden om contact op te nemen met de autoriteiten voor een geactiveerde gebeurtenis.