Welke huisbeveiligingssystemen zijn het beste?

Canary Home Security is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar eersteklas technologie in hun huisbeveiligingssysteem. Elk van de pakketten van Canary wordt geleverd met een videocamera die u waarschuwt voor activiteiten binnenshuis, video opneemt en automatisch de beveiligingsmodus aanpast op basis van de thuisactiviteit.

Welke huisbeveiligingssystemen zijn het beste?

Canary Home Security is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar eersteklas technologie in hun huisbeveiligingssysteem. Elk van de pakketten van Canary wordt geleverd met een videocamera die u waarschuwt voor activiteiten binnenshuis, video opneemt en automatisch de beveiligingsmodus aanpast op basis van de thuisactiviteit. Canary kan ook helpen met smart-home-integratie om de temperatuur en luchtkwaliteit te bewaken. Lees verder om onze redenen waarom SimpliSafe het beste was voor huisbeveiliging zonder contract.

Vivint is een van de beste huisbeveiligingssystemen voor slimme huisfuncties en ultramoderne beveiligingstechnologie. De Vivint control hub kan worden geïntegreerd met uw slimme apparaten om u op afstand controle te geven over uw alarmsysteem, verlichting, deursloten, thermostaten en meer. SimpliSafe is een flexibel, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken beveiligingssysteem dat consistente responstijden biedt van een professionele bewakingsdienst. Het Vivint Smart Home-beveiligingssysteem is betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, maar duur en eigenzinnig, tenzij u het gemak van een professionele installatie en onderhoud wilt.

Al met al is Vivint een indrukwekkend huisbeveiligingssysteem met slimme domotica-functies en hightech bescherming die u nodig hebt om u zo veilig mogelijk te voelen in uw huis (en daarbuiten). Link Interactive biedt een breed scala aan huisbeveiliging, innovatieve technologie en domotica-apparatuur. De meeste huisbeveiligingsbedrijven brengen u ongeveer 75% van de resterende looptijd van uw contract in rekening als u vroegtijdig annuleert en sommige 100% vereisen. Als u een domotica-hub gebruikt om zaken als verlichting en thermostaten te bedienen, kunt u zonder veel moeite een Z-Wave of Zigbee smart lock aan het systeem toevoegen.

Elk slim beveiligingssysteem dat zijn zout waard is, biedt componenten die samenwerken in een naadloze omgeving en kunnen worden gemanipuleerd met behulp van aangepaste regels. Als uw huis relatief groot is, moet u mogelijk een systeem aanschaffen dat een range extender bevat om de dekking van het systeem te vergroten. Overweeg deze topkeuzes voor huisbeveiligingssystemen van merken als Ring, Xfinity, SimpliSafe en meer. Een huisbeveiligingssysteem dient als bescherming van u en uw dierbaren tegen indringers, dus het is essentieel dat u alles krijgt wat u wilt en nodig heeft in een huisbeveiligingssysteem.

Alarmsystemen die bedrading en sensor- of cameraplaatsing vereisen, profiteren van professionele installatiebedrijven, vooral als een verkeerd geplaatste bewegingssensor, deursensor of beveiligingscamera kan leiden tot vals alarm, of erger nog, een indringer. ADT biedt ook serviceniveaus voor huisbeveiliging waarmee u snel en gemakkelijk de apparatuur kunt kopen die u nodig hebt. Naast spraakbesturing kunt u slimme verlichting, slimme sloten, slimme luidsprekers en slimme rook- en koolmonoxidemelders toevoegen aan uw Abode-beveiligingssysteem.