Welk huisbeveiligingssysteem is het beste Canada?

Het bestaat al meer dan een eeuw en is beschikbaar in de hele VS (en ook een paar andere landen). Aanbiedingen voor huisbeveiliging · ADT · Brinks Home · Ringalarm.

Welk huisbeveiligingssysteem is het beste Canada?

Het bestaat al meer dan een eeuw en is beschikbaar in de hele VS (en ook een paar andere landen). Aanbiedingen voor huisbeveiliging · ADT · Brinks Home · Ringalarm. Vivint verkoopt duurdere apparatuur, maar als je kunt investeren, is het de moeite waard. U krijgt de allernieuwste Vivint smart home-technologie en eigen apparatuur.

We zijn ook fans van de professionele installatie van Vivint, u hoeft geen vinger uit te steken voor slimme huisbeveiliging van wereldklasse. Zie hoe Vivint het verhoudt tot andere Canadese topkanshebbers in onze volledige uitsplitsing. U zult geen slimmer alarmsysteem voor huisbeveiliging vinden dan wat Vivint te bieden heeft. Als u op zoek bent naar de voordelen en het gemak van domotica, kan een aangepast Vivint-systeem uw huis omtoveren tot een slimme woning.

Als u uw apparatuur niet direct wilt kopen, kijkt u naar een langetermijncontract. Alle prijzen van Vivint worden weergegeven in USD. De maandelijkse monitoring van Vivint begint lager dan Frontpoint en ADT, waardoor zijn slimme beveiligingssystemen toegankelijk zijn voor verschillende budgetten. In tegenstelling tot de meeste andere beveiligingsbedrijven, bevat Vivint zijn app op elk bewakingsniveau, zodat u niet hoeft te upgraden om te genieten van het gemak van het bedienen van uw systeem en smart home-apparaten vanaf uw telefoon.

Omdat er zoveel is om uit te kiezen, biedt Vivint een gratis beveiligingsbeoordeling om u te helpen bij het samenstellen van het juiste alarmsysteem voor huisbeveiliging. Vivint-technici richten zich op alle beveiligingsproblemen van uw huis, evenals uw behoeften en voorkeuren voor domotica. De apparatuur van Vivint werkt samen via de app om u volledige controle te geven vanuit één centraal commandocentrum. En Vivint-apparatuur werkt ook met smart home-apparaten van derden, zoals Amazon Echo en Google Assistant.

Uw Vivint-systeem wordt geleverd met hoogwaardige klantenservice. Naast de gratis veiligheidsbeoordeling van uw huis, installeert Vivint professioneel al uw apparatuur en leert u hoe u deze moet gebruiken. Daarom omvat ons favoriete abonnement van Vivint slimme thuisapparatuur die u vanaf uw telefoon kunt bedienen en tegelijkertijd kunt profiteren van 24-uurs bewakingsdiensten. Over het algemeen denken we dat Vivint het beste beveiligingssysteem is dat beschikbaar is.

Dit luxe huisbeveiligingsmerk kost in het algemeen meer, maar je krijgt meer slimme huisfuncties en persoonlijke ondersteuning van Vivint. Als u op zoek bent naar huisbeveiliging die u niet onafhankelijk hoeft uit te zoeken, zijn de kosten het waard. Helaas kun je niet profiteren van de high-end technologie van Vivint in Quebec. Lees meer in onze volledige Vivint-recensie.

De huisbeveiligingsapparatuur van Ring is uitgekleed en eenvoudig in vergelijking met robuustere aanbiedingen van bedrijven als Frontpoint en Vivint. Maar als u gewoon de geruststelling wilt van een eenvoudig huisbeveiligingssysteem, is dat ideaal. ADT is een van de meest herkenbare namen in de huisbeveiligingsindustrie, hoewel de Canadese activiteiten nu deel uitmaken van Telus. Het gaat om meer dan 150 jaar ervaring, waardoor de professionele bewakingsdiensten van ADT Canada de meest ervaren in de Canadese beveiligingsindustrie zijn.

We houden van Vivint vanwege de vriendelijke service, uitstekende apparatuur en concurrerende prijzen. Hoewel de professioneel geïnstalleerde apparatuur niet zo gemakkelijk mee te nemen is als een doe-het-zelfsysteem, is het moeiteloos in te stellen omdat iemand anders het werk doet. Vivint is niet beschikbaar in Quebec, zoals veel van Canada's beste huisbeveiligingssystemen, dus Quebecios moet op zoek gaan naar een ander beveiligingsbedrijf zoals ThinkPro of zelfmonitoring met Ring of Abode. Frontpoint en Vivint zijn niet beschikbaar in Quebec, terwijl Think Protection geschikt is voor het hele land.

Zorg ervoor dat het alarmbedrijf dat u wilt in uw regio actief is voordat u iets bestelt of een contract ondertekent. Het beste huisbeveiligingssysteem in Canada is Frontpoint Security. Frontpoint-beveiliging is onze eerste keuze. Het bedrijf voor huisbeveiligingssystemen heeft twaalf jaar ervaring.

Thinkpro heeft geen contractvoorwaarden. De klant wordt maandelijks gefactureerd en kan op elk moment annuleren. Ze bieden ook een 30 dagen geld-terug-garantie zonder vragen te stellen. Waarom raden we Thinkpro aan om je huis te beveiligen? Thinkpro is een geweldige optie als je flexibiliteit nodig hebt.

Ze bieden vier verschillende plannen die kunnen worden aangepast met ultramoderne apparatuur. In tegenstelling tot andere bedrijven hebben ze geen langdurige contracten, dus u kunt hun thuissysteem gebruiken zolang het u uitkomt. Als u een beveiligingssysteem nodig heeft voor uw huis, cottage, appartement, appartementen of zelfs uw bedrijf, is Thinkpro een betaalbare optie met veel functies om uit te kiezen, dus geschikt voor iedereen. Waarom zou u TELUS SmartHome Security kiezen om uw huis te beschermen? Okos vereenvoudigt het slimme huis.

Met Okos kan uw huis zich aanpassen aan uw behoeften, uw routine en kan het inspelen op de voorkeuren van uw gezin. Personaliseer alles voor je huis met één app waarmee je alles op afstand kunt bedienen. Met slimme woningbundels van Okos kunt u energie besparen en uw huis eenvoudig en efficiënt beveiligen. U kunt zonder enige verplichting genieten van de diensten van Okos door vooraf te betalen met een creditcard.

Okos bedient klanten in heel Noord-Amerika. Waarom zou u Okos kiezen voor uw huisbeveiligingssysteem? Met Okos kunt u uw bundel aanpassen voor uw huis door verschillende functies toe te voegen. Bovendien, wanneer u voor Okos kiest, krijgt u professionele installatie in huis. U profiteert ook van een verlengde beperkte garantie van 3 jaar en 3 jaar premiumondersteuning.

Frontpoint is een Amerikaans bedrijf dat al meer dan tien jaar beveiligingsdiensten levert. Ze blijven actief in de Verenigde Staten, maar ze zijn ook vertakt naar Canada. Ze streven ernaar om voortdurend te verbeteren en te innoveren binnen de huisbeveiligingsindustrie, met behulp van nieuwe technologie om huizen veiliger, slimmer %26 eenvoudiger te maken. De focus van dit bedrijf is dat al hun apparatuur zelf is ingesteld, zodat u het allemaal zelf kunt doen zonder dure installatiekosten te hoeven betalen.

Indien nodig zullen hun team op hun ondersteuningslijn en hun installatiewizard u helpen en eventuele vragen beantwoorden die u tijdens het proces heeft. Frontpoint Security hanteert lage prijzen omdat ze geen hoge installatiekosten in rekening brengen. Hun producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk en zonder gedoe correct kunnen worden geïnstalleerd. Frontpoint Security exploiteert en levert beveiligingsdiensten in alle provincies van Canada, behalve Quebec.

Waarom raden we Frontpoint aan om je huis te beveiligen? Als u topbeveiliging wilt wanneer u naar uw nieuwe huis verhuist, kunt u niet voorbij Frontpoint-beveiliging gaan. Deze multinational heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van huizen en bedrijven, zodat u weet dat u in veilige handen bent. De belangrijkste aantrekkingskracht van Frontpoint Security is dat ze een reeks pakketten aanbieden die alles bevatten wat u nodig hebt om uw huis veilig te houden of uw eigen aangepaste systeem te bouwen. Of dit nu door indringers is of door een brand, u weet dat dit beveiligingsbedrijf u gedekt heeft.

Als u geld wilt besparen en toch producten van hoge kwaliteit wilt kopen, is de doe-het-zelffocus van Frontpoint een enorm pluspunt. Het bedrijf programmeert alle producten vooraf, waardoor de installatie supereenvoudig zelf te doen is, zodat u geld kunt besparen door de installatiekosten die andere bedrijven in rekening brengen niet te betalen. Frontpoint en Brinks zijn twee van de best bewaakte beveiligingsbedrijven die diensten aanbieden in Canada. Om u te helpen kiezen tussen de twee, laten we eens kijken hoe ze het doen in onze normentest.

Maar misschien vraag je je af of je echt een beveiligingssysteem nodig hebt. Met meer dan 150.000 inbraken per jaar in Canada is het antwoord ja. Wanneer potentiële criminelen op zoek zijn naar een gemakkelijk doelwit, omzeilen ze huizen meestal met beveiligingssystemen. Als u duidelijk maakt dat uw woning 24 uur per dag wordt beschermd en bewaakt, kunt u voorkomen dat u slachtoffer wordt.

Frontpoint zou het eerste bedrijf op uw lijst moeten zijn bij het kiezen van een huisbeveiligingssysteem in Canada. U zit niet vast aan een langdurig contract en geeft niet veel geld uit aan monitoring, ongeacht hoeveel apparatuur u bij uw systeem voegt. Frontpoint geeft u ook een risicovrije proefperiode van 30 dagen, zodat u uw huisbeveiligingssysteem een volledige maand kunt gebruiken en u een volledige terugbetaling kunt krijgen als het niet werkt zoals beloofd. Voor de meeste Canadezen biedt Frontpoint de beste bescherming voor uw huis en gezin tegen een concurrerende prijs.

In Canada biedt ADT Home Security Systems aan via partnerwederverkopers zoals Alarm Guard. U kunt uw apparatuur naar wens aanpassen, maar verwacht dat er een professionele installatie nodig is die al dan niet gratis bij uw systeemaankoop wordt meegeleverd. ADT heeft een ijzersterke geschiedenis van meer dan 100 jaar in de branche, maar partner Alarm Guard heeft niet de reputatie die daarbij past. Canadese verpleegleiders zeggen dat ze tijdens hun ontmoeting deze week een bericht naar de premiers hebben gestuurd dat patiënten en verpleegkundigen lijden onder een ernstige personeelscrisis die de duurzaamheid van.

Met een huisbeveiligingssysteem kunt u altijd inchecken bij uw familie en kinderen thuis, kunt u uw bezittingen beveiligen, inbraken voorkomen en een goede deal besparen op verzekeringen. De meeste bedrijven hebben strikt draadloze huisbeveiligingssystemen, terwijl anderen sommige draden gebruiken met een mobiele back-upoptie. Als je een prachtig ontworpen beveiligingssysteem wilt dat nog beter werkt dan het lijkt, dan is Vivint Home Security iets voor jou. Verschillende steden, zoals Los Angeles, hebben ook een vergunning nodig om zelfs maar een huisbeveiligingssysteem te bezitten en te exploiteren.

Vandaag de dag staat GardaWorld Security Systems klaar om een nationale leider te worden dankzij zijn geavanceerde beveiligingsdiensten en goed opgeleid personeel. Instellingen zoals timers, gezichtsherkenning en gezinsschema's maken het mogelijk om uw beveiligingssysteem al het zware werk te laten doen en u alleen waarschuwingen te sturen. Bijna alle nieuwste doe-het-zelf- en high-end huisbeveiligingssystemen bieden ondersteuning voor spraakbesturing via Amazon Alexa, Google Assistant en, in sommige gevallen, Siri. Ten slotte gebruiken Z-Wave- en Zigbee-apparaten AES 128-codering en omdat ze werken in een gesloten systeem met een speciale hub, zijn ze veiliger dan Wi-Fi-apparaten.

Net als Frontpoint biedt dit bedrijf doe-het-zelfbeveiliging en de geruststelling van professionele monitoring. Voordat u zich vastlegt op een huisbeveiligingssysteem, moet u ervoor zorgen dat het systeem dat u kiest aan uw behoeften voldoet. We hebben ook een beginnershandleiding voor het opzetten van een slimme woning als u meer wilt doen dan alleen uw eigendom beveiligen. In tegenstelling tot typische out-of-the-box doe-het-zelfsystemen, biedt Frontpoint huisbeveiligingsdiensten en -apparatuur met volledige dekking.

.