Welke huisbeveiligingssystemen werken met alexa?

Zoals hierboven beschreven, zijn enkele van de beste beveiligingssystemen die met Alexa werken en 911 zullen bellen ADT, Frontpoint, Ring, SimpliSafe en Vivint. SimpliSafe Wat is bewaking van huisbeveiliging? Of je nu een Ring Video Doorbell of een volledig Ring Alarm huisbeveiligingssysteem hebt, Alexa geeft je spraakbesturing over je camera's en sensoren.

Welke huisbeveiligingssystemen werken met alexa?

Zoals hierboven beschreven, zijn enkele van de beste beveiligingssystemen die met Alexa werken en 911 zullen bellen ADT, Frontpoint, Ring, SimpliSafe en Vivint. SimpliSafe Wat is bewaking van huisbeveiliging? Of je nu een Ring Video Doorbell of een volledig Ring Alarm huisbeveiligingssysteem hebt, Alexa geeft je spraakbesturing over je camera's en sensoren. Je kunt videoclips en livestreams bekijken, lichten bedienen en je Ring Alarmsysteem in- en uitschakelen. Wyze werkt samen met Alexa om u spraakbesturing te geven over uw camera's, slimme stopcontacten, slimme sloten en slimme gloeilampen.

U kunt zelfs de helderheid van uw smartbulbs wijzigen. Google en Amazon kunnen niet altijd met elkaar overweg, maar ze zetten hun verschillen opzij omwille van je thermostaat. Alexa werkt met bepaalde Google Nest-producten, waaronder de iconische slimme Nest-thermostaat en de Nest-camera's. Frontpoint is een ander beveiligingssysteem dat we ten zeerste aanbevelen.

We vinden het geweldig dat het geen contract heeft en dat de apparatuur redelijk betaalbaar is en dat het werkt met Amazon Alexa. Met Alexa kunt u uw SimpliSafe-systeem in- en uitschakelen en de status van uw systeem controleren met alleen uw stem. Houd er rekening mee dat u zich moet abonneren op het duurdere interactieve monitoringplan van SimpliSafe om deze functie te krijgen. Je kunt je Alexa ook rechtstreeks vragen om een vaardigheid toe te voegen.

Houd er wel rekening mee dat het het beste is als u de juiste naam kent, zodat u iets kunt zeggen als: „Alexa, schakel SimpliSafe in. Als je niet helemaal zeker weet onder welke naam de vaardigheid staat, dan is het gemakkelijker om er zelf naar te zoeken. De Ring Spotlight Cam plug-in beveiligingscamera gaat naar buiten, waar je ook een traditionele spot installeert. Het heeft 1080p HD-resolutie, bewegingsdetectie, nachtzicht en een ingebouwde sirene.

De Nest Cam IQ Indoor beveiligingscamera heeft een HD-resolutie van 1080p, nachtzicht, gratis persoonsmeldingen en optionele gezichtsherkenning bij een abonnement op de Nest Aware cloudservice. Het Netgear Arlo Pro 2-beveiligingssysteem is een kit met twee camera's die wordt geleverd met een hub die u aansluit op uw Wi-Fi-router. Deze oplaadbare, weerbestendige camera's kunnen overal naartoe gaan (binnen Wi-Fi-bereik). Netgear biedt ook een gratis zevendaagse videogeschiedenis van opgeslagen videoclips.

Veel van de beste beveiligingscamera's voor thuis op de markt hebben Alexa-automatiseringen, waaronder Ring, Wyze en Reolink. Deze recensie bevat niet alleen mijn topkeuzes, maar ook een methodologie voor het kopen van een slim beveiligingssysteem met Alexa, evenals enkele best practices. Vergeet niet dat spraakopnamen kunnen worden vastgelegd en gerepliceerd, dus je hebt die tweede beveiligingslaag nodig, zoals een pincode, zodat een crimineel geen opname van je stem kan gebruiken, en die opname vervolgens manipuleert met een spraaksynthesesysteem zoals WaveNet om je spraakidentificatiesysteem te misleiden. Het Blue by ADT Home Security System is een slimme keuze als je al een of meer Blue by ADT camera's hebt en een doe-het-zelf beveiligingssysteem rond die apparaten wilt bouwen.

En als u een kleiner huis huurt of woont, past het slankere aanbod van Ring misschien beter dan een groter beveiligingssysteem. Dat is de meest voorkomende vaardigheid die beschikbaar is wanneer je Amazon Alexa-spraakbesturing toevoegt aan je huisbeveiligingssysteem. Ten slotte gebruiken Z-Wave- en Zigbee-apparaten AES 128-codering en omdat ze werken in een gesloten systeem met een speciale hub, zijn ze veiliger dan Wi-Fi-apparaten. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw huisbeveiligingssysteem is beschermd tegen kwaadwillende cyberindringers.

Als u nog niet klaar bent voor een speciaal beveiligingssysteem, zijn er tal van zelfstandige apparaten beschikbaar waarmee u uw huis overal kunt bewaken via uw telefoon of tablet, inclusief beveiligingscamera's voor binnen en buiten, videodeurbellen, bewegingssensoren en slimme sloten. Nieuwere SimpliSafe-systemen zijn volledig compatibel met Alexa van Amazon, wat je een aantal geweldige domotica-functies biedt. Maar ze hebben zeker de markt in het nauw gedreven (op de beste manier) als het gaat om Alexa-compatibele huisbeveiliging. Met Amazon Alexa kun je je smart home-apparaten en je huisbeveiliging op één plek verbinden en spraakopdrachten gebruiken om ze te bedienen.

Als u een bundel wilt besparen op huisbeveiligingscomponenten, installatie en bewaking, plaatst u het SimpliSafe Home Security System bovenaan uw lijst. .