Wat is het populairste huisbeveiligingssysteem?

Ring heeft nog steeds een verontrustende geschiedenis als het gaat om zijn privacypraktijken en -beleid, maar de Ring Alarm Pro is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelf-huisbeveiligingssystemen die ik ooit heb getest, en het is nog steeds scherp geprijsd in een drukke markt. Onze keuze voor het beste algehele huisbeveiligingsbedrijf is Vivint.

Wat is het populairste huisbeveiligingssysteem?

Ring heeft nog steeds een verontrustende geschiedenis als het gaat om zijn privacypraktijken en -beleid, maar de Ring Alarm Pro is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelf-huisbeveiligingssystemen die ik ooit heb getest, en het is nog steeds scherp geprijsd in een drukke markt. Onze keuze voor het beste algehele huisbeveiligingsbedrijf is Vivint. Hun brede assortiment beschikbare, hoogwaardige apparatuur en betaalbare bewakingsopties stellen hun klanten in staat om zeer aanpasbare beveiliging te ervaren die kan worden geoptimaliseerd voor individuele behoeften. Brinks claimt meer dan een miljoen klanten over het hele continent.

Dat is niet verwonderlijk gezien hun functies voor klantenondersteuning en opties voor lage opstartkosten. Telefoon, chat, sms, een online forum en een informatieblog zijn allemaal beschikbaar, zodat u uw vragen snel kunt beantwoorden. Uw opties voor thuisbeveiligingssystemen lopen sterk uiteen in termen van apparatuurkosten en maandelijkse bewakingskosten. Zoek precies uit hoeveel u elke maand aan uw huisbeveiligingssysteem kunt toewijzen voordat u verder gaat met een huisbeveiligingsbedrijf.

Heeft u liever meer medische monitoring, of ligt uw focus op beveiligingscamera's? Afhankelijk van de behoeften van u en uw gezin, kunt u een beter aanpasbaar plan overwegen dat u de mogelijkheid biedt om de elementen die u nodig hebt te combineren en te matchen. Sommige mensen geven de voorkeur aan pakketten als ze een eenvoudige, uitgebreide optie willen. Ja, u kunt een huisbeveiligingssysteem installeren in een gehuurde ruimte. We raden draadloze huisbeveiligingssystemen aan, waarvoor geen bedrading of boren nodig is, maar we raden ook aan om uw huisbaas dit te laten weten voordat u verder gaat met een bepaald systeem.

Simplisafe is onze eerste keuze voor het beste beveiligingssysteem zonder maandelijkse kosten. We houden ook van het flexibele, op elk moment te annuleren abonnement. Simplisafe ontbreekt echter aan externe functies en compatibiliteit met smart home. .

Om onmiddellijk actie te kunnen ondernemen, zouden ze elk wangedrag op heterdaad moeten opvangen, op dat moment en daar. U hoeft niet altijd een contract te ondertekenen om huisbeveiligingsdiensten te ontvangen. Afhankelijk van het monitoringniveau waarnaar u op zoek bent, de uitgebreidheid van het plan en wat er is inbegrepen, hoeft u mogelijk geen contract te ondertekenen, hoewel veel topbeveiligingsbedrijven u vragen dat te doen. Welke kant je ook op gaat, Abode voegt slimme functies toe aan je huisbeveiligingsinstallatie met spraakbesturing via Amazon Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit.

Omdat veel beveiligingssystemen maandelijkse contracten aanbieden, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u op lange termijn vastzit of een contract doorgeeft aan de volgende huurder. De meeste huisbeveiligingsbedrijven brengen u ongeveer 75% van de resterende looptijd van uw contract in rekening als u vroegtijdig annuleert en sommige vereisen 100%. Verschillende steden, zoals Los Angeles, hebben ook een vergunning nodig om zelfs maar een huisbeveiligingssysteem te bezitten en te exploiteren. Hoewel deze lijst zeker niet volledig was, gaf het ons een algemeen overzicht van waar we op moesten letten bij het beslissen welk huisbeveiligingssysteem geschikt voor ons was.

Het nieuwste Ring-beveiligingssysteem heeft een ingebouwde Wi-Fi 6-router, werkt met bijna elk type add-on dat je maar kunt bedenken, en biedt internetback-up (tegen betaling), evenals de mogelijkheid om tot 24 uur extra back-upstroom toe te voegen in geval van een storing. Dus hebben we de sensoren gemonteerd en een paar beveiligingscamera's opgezet, samen met een videodeurbelcamera om te zien hoe goed het ons huis beveiligde. Als u op zoek bent naar het beste huisbeveiligingssysteem om te kopen, controleer dan of u een certificaat krijgt dat u na installatie bij uw woningverzekeringsmaatschappij kunt indienen. Het Frontpoint Home Security systeem heeft alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen tegen indringers en schade die rook en brand veroorzaken.

Veel nieuwe beveiligingsbedrijven ontwerpen producten alleen voor doe-het-zelf-installatie, maar er zijn zeker voordelen die voortvloeien uit professioneel geïnstalleerde systemen zoals ADT. ADT heeft meer dan een eeuw geleden getelegrafeerde beveiligingswaarschuwingen uitgevonden en blijft vandaag de dag beveiligingssystemen innoveren. .