Zijn beveiligingssystemen voor thuis?

Voor de meeste Home Security-systemen worden alle componenten aangesloten op een basisstation. Van daaruit maken ze verbinding met een mobiele applicatie, waardoor we alles op afstand kunnen bewaken en bedienen.

Zijn beveiligingssystemen voor thuis?

Voor de meeste Home Security-systemen worden alle componenten aangesloten op een basisstation. Van daaruit maken ze verbinding met een mobiele applicatie, waardoor we alles op afstand kunnen bewaken en bedienen. De meeste systemen gebruiken Bluetooth of Wi-Fi of mobiel om verbinding te maken met onze telefoons. Andere systemen kiezen ervoor om een vaste lijn of back-up van de batterij te hebben in geval van stroomuitval.

Van daaruit maken ze verbinding met een mobiele applicatie via Wi-Fi of Bluetooth, waardoor we alles op afstand kunnen bewaken en bedienen. Systemen, waaronder sensoren en vaak camera's of sirenes, worden bewapend door een code op het toetsenbord in te voeren, een spraakopdracht te gebruiken, op een sleutelhanger te drukken of dit via een app te doen. Wanneer ze gewapend zijn, laten de meeste beveiligingssystemen hun camera's automatisch opnemen als ze beweging of mensen detecteren. Sensoren, die ons waarschuwen wanneer deuren of ramen worden geopend, gaan aan.

We ontwapenen ons systeem op dezelfde manier als het is bewapend. Wanneer we ons systeem uitschakelen, activeert geen van de sensoren alarmen en stoppen camera's automatisch met opnemen wanneer ze beweging, mensen of iets anders detecteren, afhankelijk van de kunstmatige intelligentiemogelijkheden. Rook- en koolmonoxidesensoren vertellen ons of onze lucht veilig is om in te ademen, zodat ze altijd aan blijven, ongeacht of ons beveiligingssysteem is ingeschakeld. In tegenstelling tot een lokaal alarmsysteem, dat alleen een sirene laat afgaan wanneer sensoren worden geactiveerd, kunt u met smart home security zien wat er thuis gebeurt, waar u ook bent.

Huisbeveiligingssystemen helpen uw huis te beschermen en bestaan uit toegangssensoren, bewegingssensoren, een basisstation en beveiligingscamera's. Het systeem zal een alarm laten afgaan wanneer een inbreker uw woning binnenkomt, en als u professionele monitoring heeft, wordt de noodhulpcentrale gewaarschuwd. Ring heeft nog steeds een verontrustende geschiedenis als het gaat om zijn privacypraktijken en -beleid, maar de Ring Alarm Pro is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelfbeveiligingssystemen voor thuis die ik ooit heb getest, en het is nog steeds scherp geprijsd in een drukke markt. Als je gewoon op zoek bent naar huisbeveiliging - zonder alle extra Wi-Fi- en smart home-integraties van de Ring Alarm Pro - is het eenvoudig te installeren, eenvoudig te gebruiken doe-het-zelfsysteem van SimpliSafe een geweldige optie.

U wilt ook niet betalen voor functies die u niet nodig hebt en niet zult gebruiken, wat kan gebeuren wanneer u standaard huisbeveiligingsbundels koopt. Het is belangrijk op te merken dat u in sommige gebieden mogelijk een vergunning moet aanvragen om een beveiligingssysteem in uw huis te laten installeren. Bovendien kunnen apparaten die verbinding maken via Wi-Fi, zoals beveiligingscamera's en slimme deursloten, worden gehackt om toegang te krijgen tot uw thuisnetwerk. Met de recente technologische upgrades van huisbeveiligingssystemen is er nog nooit een beter moment geweest om de jouwe in te stellen.

Zestig procent zou het huis onmiddellijk als doelwit afwijzen als ze voorafgaand aan de poging tot misdaad een beveiligingssysteem zouden ontdekken. Het systeem ondersteunt Z-Wave, IFTTT-applets en Alexa en Google Assistant, wat betekent dat u heel veel beveiligings- en domotica-apparaten van derden kunt toevoegen en beheren. Het selecteren van een huisbeveiligingssysteem is echter een serieuze beslissing waar veel over moet worden overwogen, en CNET is er om u te helpen de beste opstelling te vinden voor de behoeften van uw huis. Een slim huisbeveiligingssysteem maakt verbinding met uw Wi-Fi-netwerk, zodat u uw beveiligingsapparaten via een app kunt bewaken en bedienen.

Als je helemaal van slimme domotica houdt, dan is Abode het beste slimme huisbeveiligingssysteem voor jou. Het Blue by ADT Home Security System is een slimme keuze als je al een of meer Blue by ADT-camera's hebt en een doe-het-zelf beveiligingssysteem rond die apparaten wilt bouwen. In feite is het een van de weinige beveiligingssystemen voor domotica die zich richten op Apple-toegewijden. Huisbeveiligingssystemen zijn niet langer one size fits all, en huisbeveiligingsbedrijven zijn niet alle monolieten die zich verschuilen achter dure diensten die ze ooit waren.