Werkt het huisbeveiligingssysteem met voip?

Bijna alle grote fabrikanten van alarmsystemen - Honeywell, Bosch, DMP, GE en vele anderen - ondersteunen geen VoIP-communicatie voor hun alarmcentrales. Het hangt af van het beveiligingssysteem en de VoIP (Voice over Internet Protocol) provider.

Werkt het huisbeveiligingssysteem met voip?

Bijna alle grote fabrikanten van alarmsystemen - Honeywell, Bosch, DMP, GE en vele anderen - ondersteunen geen VoIP-communicatie voor hun alarmcentrales. Het hangt af van het beveiligingssysteem en de VoIP (Voice over Internet Protocol) provider. De twee belangrijkste overwegingen zijn de manier waarop uw VoIP-beveiligingssysteem communiceert met het meldpunt, en hoe de VoIP-service stroom krijgt. Veel Home Security-systemen gebruiken een specifiek type toon om te communiceren met controlecentra.

VoIP-systemen zetten deze signalen om in nieuwe soorten signalen om via internet te communiceren. Soms resulteert deze signaalverandering in het onvermogen van uw beveiligingssysteem om te communiceren met een bewakingscentrum. Zorg ervoor dat uw VoIP-systeem kan worden geïntegreerd met uw beveiligingssysteem om te garanderen dat uw huisalarm naar behoren werkt. Om het alarmsysteem op VoIP aan te sluiten, sluit u eerst de telo-telefoonaansluiting rechtstreeks aan op de feed-in-aansluiting op het alarmpaneel.

De uitgang van het alarmpaneel verspreidt het telefoonsignaal naar de bedrading van uw huis. U moet ook de Telo instellen op Alarmmodus in uw VoIP-telefoonaccount. Zorg er ten slotte voor dat het alarm CID (Contact ID) is om te communiceren met de ontvanger van het alarmbedrijf. Om ervoor te zorgen dat alarmen signalen correct verzenden, onderhouden leveranciers van beveiligingssystemen bijgewerkte databases van alle telefoonproviders in elk lokaal gebied.

Elke telefoonprovider die volledig compatibel is met het beveiligingssysteem wordt aangewezen als een gekwalificeerd Managed Facility Voice Network (MFVN). Als u een VoIP-alarmsysteem wilt dat via een VoIP-netwerk kan communiceren, moet u een alarmbedrijf vinden dat uw VoIP-provider vermeldt als een Managed Facility Voice Network. Het alarmsysteem kan op VoIP worden aangesloten door eerst de telefoonaansluiting rechtstreeks op de feed-in aansluiting op het alarmpaneel aan te sluiten. Uw huis is verbonden met het telefoonsignaal via de uitgang van het alarmpaneel.

Bovendien moet u de Telo instellen op Alarmmodus in uw VoIP-telefoonaccount. De eerste is vertrouwen op een draadloos beveiligingssysteem dat een constante verbinding tot stand brengt tussen uw huis en het bewakingscentrum. Hoe veel gedoe dit ook was voor eigenaren van beveiligingssystemen, deze stap viel ruim binnen de rechten van Comcast. De beveiligingssystemen die door ADT worden bewaakt, zijn compatibel met Amazon Alexa- en Z-Wave-apparatuur, zodat u uw systeem kunt bedienen met slimme luidsprekers, lichten, sloten en meer met Amazon Alexa en Z-Wave.

In veel gevallen blijkt het vinden van een bekabeld beveiligingssysteem en een compatibel VoIP-systeem onmogelijk, of de kosten van back-upstroom voor uw VoIP-systeem maken deze oplossing onpraktisch. Het is mogelijk om een beveiligingssysteem aan te schaffen zonder vaste lijn, of zonder een vast beveiligingssysteem. We helpen u erachter te komen hoe u uw huisbeveiligingssysteem nog steeds kunt gebruiken zonder koperdraden terwijl u overschakelt van vaste telefoons naar VoIP, en waar u op moet letten. Om uw veiligheid te garanderen, houden de meeste aanbieders van beveiligingssystemen een bijgewerkte database bij van telefoonproviders in uw regio.

Als u een beveiligingssysteem heeft en overweegt over te stappen op VoIP, raadt SafeWise aan contact op te nemen met uw beveiligingsbedrijf om erachter te komen welke VoIP-providers compatibel zijn. Het enige probleem is dat veel Home Security Systems uw telefoonlijn gebruiken om gegevens te verzenden naar de bewakingsbedrijven die reageren wanneer iets uw alarm activeert. POTS-lijnen kunnen op uw beveiligingssysteem worden aangesloten door eerst inkomende telefoonlijnen op RJ-aansluitingen aan te sluiten. Er zijn enkele VOIP-alarmsystemen of VOIP-huisbeveiligingspakketten die u kunt kopen, zodat u nog steeds een geweldig beveiligingssysteem voor uw huis, bedrijf of appartement kunt krijgen zonder terug te gaan naar een traditionele vaste dienst.

Bezoek Brinks Home Security voor meer informatie over beveiligingssystemen waarvoor geen vaste lijn nodig is. Bij de meeste huisbeveiligingssystemen die afhankelijk zijn van telefoonlijnen, vertrouwt het systeem op een specifiek signaal dat via uw traditionele telefoonbedrading wordt verzonden. Dit betekent dat wanneer de telefoondienst in het gebied uitvalt of een inbreker een telefoonlijn doorsnijdt, een beveiligingssysteem geen signalen kan verzenden. In de meeste gevallen maakt een beveiligingssysteem zonder vaste lijn gebruik van mobiele technologie om te communiceren met het meldpunt van het beveiligingsbedrijf.

.