Hoe koop je een huisbeveiligingssysteem?

Als u uw systeem professioneel wilt laten installeren, overweeg dan om een vertegenwoordiger van het beveiligingsbedrijf in te plannen om uw huis te bezoeken voor een consult. Professioneel geïnstalleerde beveiligingssystemen vereisen meestal dat u een contract tekent van twee tot vijf jaar.

Hoe koop je een huisbeveiligingssysteem?

Als u uw systeem professioneel wilt laten installeren, overweeg dan om een vertegenwoordiger van het beveiligingsbedrijf in te plannen om uw huis te bezoeken voor een consult. Professioneel geïnstalleerde beveiligingssystemen vereisen meestal dat u een contract tekent van twee tot vijf jaar. Hoewel contracten u vergrendelen bij een beveiligingsprovider en u verplichten tot een terugkerende maandelijkse vergoeding, hebben ze wel een paar voordelen. Helaas is het kiezen van het beste alarmsysteem voor uw huis niet zo eenvoudig als de eerste optie kiezen of het goedkoopste pakket kiezen.

Van installatiemethode tot apparatuur, er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Home Security-systeem. Zorg er altijd voor dat u de kleine lettertjes leest, vooral als het gaat om kosten die u misschien niet hebt overwogen, zoals kosten voor herinstallatie voor annulering. Er zijn een breed scala aan factoren waarmee u rekening moet houden, waaronder contractvereisten, installatiemethoden, budget, domotica en meer. Deze elementen zijn allemaal belangrijk om te overwegen, maar zoals we al eerder hebben gezegd, is elke situatie anders.

Overweeg uw behoeften, overweeg uw unieke eigendom, en overweeg om een professional bij u thuis te laten komen om u een consult te geven. Veel serviceproviders, zoals Vivint en ADT, bieden walkthroughs en hardware-aanbevelingen. De meeste huisbeveiligingssystemen worden nu geleverd met een smartphone-app, zodat u het systeem op afstand kunt bedienen en waarschuwingen kunt ontvangen wanneer het alarm afgaat. Smart Home-integraties Veel huisbeveiligingssystemen doen nu ook dienst als slimme hubs voor thuis, zodat u verbonden sloten, verlichting, thermostaten en meer kunt automatiseren en bedienen vanuit één app op uw smartphone.

Beveiligingssystemen hebben onlangs mobiele technologie overgenomen, waardoor ze gemakkelijker dan ooit te installeren zijn zonder professionele hulp. Bewegingssensoren zijn niet je primaire verdedigingslinie, maar ze kunnen helpen een fatsoenlijk huisbeveiligingssysteem nog krachtiger te maken. Nu we je oor eraf hebben gesproken over de voordelen en noodzaak van slimme beveiliging, laten we het hebben over de bottom line, hoeveel huisbeveiligingssystemen kosten. Huisbeveiligingsbedrijven zoals Vivint en ADT sturen een getrainde professional naar uw huis voor een consult.

We beoordelen elk systeem op essentiële beveiligingsvereisten, beveiligingsadd-ons, add-ons voor slimme huizen, gebruiksgemak, installatiegemak en bewegingsdetectie. We zien ook nieuwe technologie zoals wearables en autogerelateerde beveiligingsintegraties vechten voor een belang in het slimme huis, evenals een toenemend aantal integraties voor spraakbesturing met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Home. Huisbeveiligingssystemen variëren van goedkope, doe-het-zelf-opties tot geavanceerde oplossingen die u van ver kunt volgen. Van daaruit hebt u uw keuzes aanzienlijk beperkt, dus nu kunt u zich concentreren op het vinden van het beveiligingssysteem met de juiste functies.

De markt voor huisbeveiliging is in beweging en dat is niet alleen omdat de kloof kleiner wordt tussen professionele beveiligingsbedrijven en doe-het-zelfmerken. DIY-beveiligingssystemen worden over het algemeen verkocht als starterskits waaraan u meer componenten en sensoren à la carte kunt toevoegen.