Zijn huisbeveiligingssystemen de moeite waard reddit?

Maar serieus, ik zie persoonlijk niet de noodzaak in om een huisbeveiligingssysteem te hebben als je in een gebied met weinig criminaliteit woont. Als het je helpt om's nachts te slapen om te weten dat je dat hebt.

Zijn huisbeveiligingssystemen de moeite waard reddit?

Maar serieus, ik zie persoonlijk niet de noodzaak in om een huisbeveiligingssysteem te hebben als je in een gebied met weinig criminaliteit woont. Als het je helpt om's nachts te slapen om te weten dat je dat hebt. Als het je helpt om's nachts te slapen om te weten dat je het hebt, ga er dan voor. Er zijn enkele prikkels voor een woningverzekering als u een abonnement op het beveiligingssysteem heeft, dus kijk daar eens naar.

Ik zou op zijn minst wat camera's rond je huis installeren. Een beveiligingssysteem voorkomt auto-inbraken niet, maar camera's kunnen het op zijn minst documenteren. Reolink is goedkoop en van zeer goede kwaliteit voor de prijs. Geef ze je geld niet.

Ik zeg dat alleen in de veronderstelling dat ze allemaal op ADT lijken. Ik zou mijn eigen systeem gebruiken met camera's, batterijback-up en waarschuwingen. Ik woon ook in een redelijk veilige buurt, maar ik ben nog steeds mijn camerasysteem aan het installeren en oefen defensief fotograferen. Hangt af van uw omstandigheden, maar over het algemeen is bewaakte beveiliging de moeite waard (en is een vereiste voor sommige verzekeringspolissen).

Een heel huisverlichtingssysteem is nog beter, Lutron RadioA2 is een residentieel systeem dat dit beter kan en het maakt uw verlichting tegelijkertijd efficiënter. Omdat slimme huisbeveiligingssystemen op wifi werken en kunnen worden gekoppeld aan uw smartphone, kunt u uw huisbeveiliging overal activeren. In sommige gevallen kan dit voor uw gemak zijn, zoals het instellen van een IFTTT-applet om muziek af te spelen op Spotify wanneer uw beveiligingssysteem is uitgeschakeld, of het bieden van een ontspannen sfeer wanneer u terugkeert. Camera's zijn goed om achteraf bewijs te leveren, maar ze bieden niet zoveel afschrikking als een beveiligingssysteem.

Met behulp van services zoals IFTTT kunnen bepaalde slimme huisbeveiligingssystemen automatisch communiceren met andere smarthome-apparaten via uw beveiligingssysteem. Dat gezegd hebbende, u zou hetzelfde kunnen bereiken door een aparte smart home-hub naar keuze op te zetten en te integreren met welk alarmsysteem u ook kiest. Als u uw bekabelde alarm upgradet naar een slim huisbeveiligingssysteem, weet u onmiddellijk of uw huisbeveiliging in gevaar is gebracht. Ik wil echter niet echt een pistool bezitten, dus een huisbeveiligingssysteem is volgens mij het beste alternatief.

De HOI-kosten worden verlaagd omdat het bewijs aantoont dat verzekeringsmaatschappijen minder problemen zullen hebben met huizen met alarmsystemen. U kunt de meeste bekabelde systemen eenvoudig upgraden zodat ze met uw telefoon kunnen worden bediend, terwijl u toch het goede van het bekabelde systeem behoudt. Ik ben benieuwd of het de moeite waard is om een geheel nieuw beveiligingssysteem met xfinity te kopen, aangezien ze ook mijn internetprovider zijn. Bekabelde alarmsystemen waren vroeger de norm in huisbeveiliging, en veel huizen behouden nog steeds hun oude bedrade huisbeveiligingssystemen.

Er zijn veel doe-het-zelfsystemen die je zelf kunt opzetten met een beetje onderzoek en enkele slimme investeringen, zoals versterkte deurkozijnen, sloten op je ramen, camerasystemen die video opslaan via de cloud, geplaatste borden, en natuurlijk toegang tot vuurwapens als je thuis bent en opgeborgen als je dat niet bent.