Welke beveiligingssystemen voor thuis?

Een huisbeveiligingssysteem kan de algehele veiligheid van het huis verbeteren en u en uw gezin beschermen tegen mogelijke indringers van het huis. Topbeveiligingssystemen voor thuis beschermen u tegen onverwachte inbraken en stellen u in staat uw huis op afstand in de gaten te houden.

Welke beveiligingssystemen voor thuis?

Een huisbeveiligingssysteem kan de algehele veiligheid van het huis verbeteren en u en uw gezin beschermen tegen mogelijke indringers van het huis. Topbeveiligingssystemen voor thuis beschermen u tegen onverwachte inbraken en stellen u in staat uw huis op afstand in de gaten te houden. ADT is een van de meest uitgebreide opties op deze lijst. Het bedrijf biedt professionele en zelfbewakingsopties voor zowel draadloze als vaste beveiligingsapparatuur.

Vaste apparatuur is een uitstekende optie voor bedrijfseigenaren of iedereen die op zoek is naar video van hogere kwaliteit en is tegenwoordig een ongebruikelijk aanbod. Het bedrijf biedt ook tal van smart-home-opties en een gebruiksvriendelijke mobiele app om uw systeem mee te bedienen. SimpliSafe is een betaalbaar, contractueel alternatief voor andere topbeveiligingssystemen voor thuis, zoals ADT. Het is eenvoudig zelf te installeren en kan worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan smart-home-apparaten.

SimpliSafe is ideaal voor huurders, omdat u voor de installatie niet in muren of deuren hoeft te boren. Alle pakketten bevatten een basisstation, toetsenbord, ingangssensor en bewegingssensor. Meer uitgebreide pakketten omvatten een sleutelhanger, rookmelder, paniekknop, sirene en temperatuursensor. De pakketten van SimpliSafe worden geleverd met eenvoudig te installeren apparatuur met plakstrips zodat u uw apparatuur kunt plaatsen waar u maar wilt.

Als u de camera's van SimpliSafe wilt installeren, is mogelijk minimaal gereedschap en boren vereist. De eenvoudig te installeren pakketten van SimpliSafe, naast uitgebreide uitrustingsopties, maken het bedrijf ons nee. Alle systemen zijn gemakkelijk te transporteren en worden geleverd met een garantie van drie jaar. Het bedrijf biedt beperkte smart-home automatiseringsopties in vergelijking met ADT of Vivint, maar klanten vermijden de langetermijncontracten die bij die bedrijven horen.

Bezoek de website van het bedrijf om een offerte voor SimpliSafe Home Security te krijgen. Als u zich zorgen maakt over het voldoen aan al uw beveiligingsbehoeften, is Abode een uitstekende keuze voor u. De optie Mijn systeem bouwen begint met een vragenlijst, waarin apparaten worden aanbevolen op basis van apparaatvoorkeuren en het gebied dat u beschermt. Veel andere huisbeveiligingsbedrijven bieden pakketdeals op maat, maar de monitoringplannen van Abode zijn betaalbaar en flexibel.

Producten kunnen worden gebruikt voor professionele of zelfcontrole, en de professionele monitoring wordt per dag in rekening gebracht in plaats van per maand. Bezoek hun website hier om een offerte van Abode te krijgen. Vivint heeft meer dan 20 jaar ervaring, met de nadruk op smart-home integratie en automatisering. Het is ideaal voor huiseigenaren die hun beveiligingssysteem willen integreren met bestaande gadgets voor smart-home-technologie.

Het systeem van Vivint kan eenvoudig worden geïntegreerd met populaire smart-home-platforms, zoals Google Assistant en Amazon Alexa, en het bedrijf kan hulp bieden met functies zoals slimme luchtregeling en slimme verlichting. Vivint biedt vijf huisbeveiligingssystemen, die allemaal een paneel, ingangssensor, spraakbesturing en bewegingssensor bevatten. Geavanceerde pakketten omvatten een slimme rookmelder, slimme thermostaat, deurbelcamera, buitencamera, slimme garagedeuropener en meer. De camera's van Vivint hebben 1080p HD-kwaliteit.

De binnencamera heeft een gezichtsveld van 155 graden en de buitencamera heeft een gezichtsveld van 140 graden. Beide camera's kunnen functioneren met tweerichtingsaudio en nachtzicht. Vivint is een uitstekende keuze voor iedereen die slimme domotica en een professionele installatie-ervaring wil. Klanten zijn er zeker van dat hun systeem werkt, omdat Vivint geen doe-het-zelf-installatie van zijn systemen toestaat.

Vivint biedt meer smart-home-producten dan thuisbeveiligingsbedrijven zoals ADT of Frontpoint, met integratiemogelijkheden voor platforms van derden zoals Google Home en Nest. Als u waarde hecht aan controle en een gebruiksvriendelijke ervaring, is Frontpoint een goede keuze voor u. Hoewel andere topbeveiligingssystemen voor thuis smartphoneapplicaties gebruiken, vonden we de mobiele app van Frontpoint de meest indrukwekkende. De app schakelt uw systeem in en uit, waar u ook bent, en u kunt er ook live of opgenomen video mee bekijken.

Meldingen en waarschuwingen kunnen worden ontvangen via e-mail, sms en pushmeldingen. Klanten kunnen zelfs sloten, thermostaten en lampen bedienen via de app. Bij het analyseren van klantenservice- en verkoopgesprekken merkten we op dat klanten die geen smartphone hadden of zich zorgen maakten over het gebruik van een smartphone, problemen hadden met het instellen van hun systemen. Als je je niet op je gemak voelt met smartphones en apps, moet je Frontpoint van tevoren op de hoogte stellen en zorg ervoor dat je een technisch onderlegde vriend of familielid bij de hand hebt om te helpen.

Alder Home Security is een eenvoudig huisbeveiligingssysteem dat ideaal is voor mensen die nieuw zijn in huisbeveiligingssystemen. Alder helpt u bij het samenstellen van een pakket op maat op basis van uw behoeften en de grootte van uw woning. De hangers en knoppen voor medische waarschuwingen van Alder in combinatie met de professionele bewaking maken het een uitstekende keuze voor diegenen die zich zorgen maken over medische noodsituaties. Canary Home Security is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar eersteklas technologie in hun huisbeveiligingssysteem.

Elk van de pakketten van Canary wordt geleverd met een videocamera die u waarschuwt voor activiteiten binnenshuis, video opneemt en automatisch de beveiligingsmodus aanpast op basis van de thuisactiviteit. Canary kan ook helpen met smart-home-integratie om de temperatuur en luchtkwaliteit te bewaken. We raden Canary aan voor technisch ingestelde huiseigenaren die op zoek zijn naar de beste huisbeveiligingssystemen met camera's. We vinden de HD-tweerichtingsfunctie Canary Talk in combinatie met live video op de mobiele app van Canary bijzonder indrukwekkend.

Hiermee kunt u op afstand communiceren door in de Canary-app op uw mobiele apparaat te spreken en de audio af te spelen via de luidspreker van uw Canary-apparaat. Canary is ook perfect voor bewaking buitenshuis met nachtzicht in al zijn pakketten. Bekijk welk pakket voor huisbeveiligingssystemen Canary u kan bieden door hier te bezoeken. Scout Alarm biedt nog een geweldige optie voor doe-het-zelf huisbeveiligingssystemen waarmee u een langetermijncontract kunt vermijden.

Het Scout Elements-pakket wordt geleverd met het beste alarmsysteem met hulpmiddelen voor rampenpreventie, zoals een rookmelder en watersensor om u te helpen vroegtijdig brand of overstromingsschade op te vangen. Het bedrijf biedt ook een aantal geweldige voordelen, zoals een retourbeleid van 60 dagen en een garantie van drie jaar. Scout biedt vier pakketten en stelt klanten ook in staat om hun eigen beveiligingspakket samen te stellen. Het beveiligingssysteem van Scout is gebaseerd op sensoren en alarmen in plaats van camera's.

Elk pakket wordt ook geleverd met een tuinbord en deurpaneel. Bekijk hoe Scout kan helpen bij het voorkomen van rampen in uw huis door hier meer te lezen op de website van het bedrijf. Blue by ADT is de doe-het-zelf-huisbeveiligingsservice van ADT en is een geweldige startplaats voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het volgen van de doe-het-zelf-route. Met het basispakket ontvangen klanten twee beveiligingscamera's, een videodeurbel en een optionele sensor.

Klanten kunnen ook profiteren van andere handige functies, zoals lokale opties voor video-opslag en gezichtsherkenningstechnologie. Blue by ADT biedt vier pakketopties. Elk pakket bevat een aantal beveiligingscamera's, alarmsensoren en andere apparatuur die u kunt mixen en matchen om aan de beveiligingsbehoeften van uw huis te voldoen. Blue by ADT is een geweldige optie voor iedereen die begint met huisbeveiliging.

Het bedrijf biedt eenvoudige pakketopties met veel maatwerk en flexibiliteit. Klanten krijgen toegang tot een gebruiksvriendelijke mobiele app, ADT-bewakingsservice zonder het langdurige contract en een gratis proefperiode van 30 dagen voor professionele monitoring. De apparatuur van Blue by ADT is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners in huisbeveiliging. Natuurlijk zijn de beursgenoteerde providers slechts enkele van de beste huisbeveiligingsbedrijven om uit te kiezen.

Hier zijn een paar andere huisbeveiligingsbedrijven die mogelijk een alarmsysteem hebben dat bij u past. Na onze analyse hebben we ADT gerangschikt als het beste huisbeveiligingssysteem dat beschikbaar is omdat ze het grootste netwerk van professionele monitoringcentra bieden, meer dan 140 jaar ervaring in de sector hebben en een geld-terug-garantie van zes maanden bieden. Over het algemeen vormt ADT het meest uitgebreide systeem voor mensen die hun huis willen beveiligen. Voor wie op zoek is naar een huisbeveiligingssysteem zonder contract, raden we SimpliSafe aan.

SimpliSafe is ontworpen om zelf te installeren, maar het bedrijf biedt professionele installatie tegen een afzonderlijke vergoeding. Hoewel ADT vier pakketten biedt, biedt Simplisafe vijf pakketten op basis van de grootte van uw huis en de hoeveelheid apparatuur die u nodig hebt, evenals twee monitoringplannen. Sommige systemen worden geleverd met een professionele installatie waarbij het bedrijf uw systeem voor u zal instellen. Andere bedrijven bieden doe-het-zelfsystemen aan die zelfinstallatie en installatie vereisen.

SimpliSafe staat bekend als een eenvoudig te installeren systeem, hoewel het bedrijf ook professionele installatie biedt. Huisbeveiligingssystemen helpen uw gezin en bezittingen veilig te houden terwijl u thuis of onderweg bent. De beste beveiligingssystemen voor thuis bieden comfort en bevestiging dat uw woning altijd beschermd is. Of dat nu betekent dat u de situatie volgt via een telefoonapp of dat de monitoring professioneel voor u wordt gedaan tegen een maandelijks bedrag.

Ring is de volgende op onze lijst met een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren van verschillende platforms voor klantbeoordeling en een A+-cijfer bij het Better Business Bureau. Ze zijn een relatieve nieuwkomer in de beveiligingssysteemindustrie en bieden een unieke benadering van systemen en monitoring. De standaardgarantie op Ring-producten is 12 maanden geldig met een geld-terug-retourperiode van 30 dagen. Op bepaalde producten zijn enkele langere garanties beschikbaar.

Ring-producten zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig door de huiseigenaar kunnen worden geïnstalleerd, maar professionele installatie is beschikbaar. Abode is de volgende op onze lijst. Het bedrijf is gespecialiseerd in huisbeveiliging op maat, waarmee u alleen de producten en diensten kunt kiezen die u wilt tegen verschillende prijzen, ondanks dat het een beetje duurder is dan zijn concurrenten op sommige ervan. Het achtjarige bedrijf kreeg een A-cijfer bij de BBB en behaalde consequent bovengemiddelde beoordelingen over verschillende platforms, behoort het achtjarige bedrijf tot de leiders.

Link Interactive heeft geen professioneel installatieteam om u te helpen, maar belooft dat de producten eenvoudig zelf te installeren zijn. Budgetbewuste consumenten die op zoek zijn naar elementaire huisbeveiliging, kunnen het goed doen met het aanbod van Wyze. Beoordeel Meta-klanten beoordelen ze met gemiddeld 4,2 sterren. De ratings van het bedrijf hebben echter moeite om bij te blijven op verschillende andere platforms.

Wyze-producten zijn compatibel met een paar smart home-apparaten en beperkt in hun capaciteiten voor spraakassistenten en worden geleverd met een 30 dagen geld-terug-abonnement en een beperkte garantie van één jaar in aangrenzende VS, S. Het zeer competitieve beoordelingsplatform, Trustpilot, beoordeelt Frontpoint met een gemiddelde van 4,4 sterren. De BBB kent hen een A-cijfer toe en de flexibele contractlengte-opties van het bedrijf brengen ze op onze lijst. Frontpoint-producten zijn eenvoudig te installeren en er is geen professionele installatieservice beschikbaar via het bedrijf.

Ze worden geleverd met royale beperkte garanties van drie jaar en retourperioden van 30 dagen en zijn compatibel met sommige smart home- en veel spraakassistent-apparaten. Professionele huisbeveiligingssystemen zijn over het algemeen het beste voor grote huizen voor klanten die het hoogst mogelijke beveiligingsniveau eisen. De systemen zijn meestal groter, duurder en bestaan uit een reeks componenten die vaak als pakket worden aangeschaft en een professioneel monitoringplan. Er zijn talloze aanbieders van huisbeveiligingssystemen die strijden om uw bedrijf.

Velen van hen concurreren door meer en gevarieerde diensten aan te bieden, terwijl sommige alleen op prijs concurreren. Ongeacht de situatie, u zult zeker een systeem vinden dat aan elk budget voldoet. Huisbeveiligingssystemen helpen uw huis te beschermen en bestaan uit toegangssensoren, bewegingssensoren, een basisstation en beveiligingscamera's. Het systeem zal een alarm laten afgaan wanneer een inbreker uw woning binnenkomt, en als u professionele monitoring heeft, wordt de noodhulpcentrale gewaarschuwd.

Bekabelde beveiligingssystemen delen alarminformatie via een bekabelde verbinding, terwijl een draadloos systeem radiofrequentie, mobiel signaal of een WiFi-systeem gebruikt om de waarschuwingen te verzenden. Verschillende steden, zoals Los Angeles, hebben ook een vergunning nodig om zelfs maar een huisbeveiligingssysteem te bezitten en te exploiteren. Bij sommige beveiligingssystemen kunt u een dwangcode invoeren in het toetsenbord of op het aanraakscherm; het systeem waarschuwt de autoriteiten zonder de sirene af te zetten. Abode is voor de persoon die een beveiligingssysteem wil dat kan worden geïntegreerd met slimme verlichting en thermostaten, spraakgestuurde luidsprekers en andere smart-home-apparaten en het niet erg vindt om de stappen te doorlopen om die opstelling te maken.

Bekijk de totale kosten van de verschillende systemen en opties, tel ze bij elkaar op en vergelijk de kosten tussen de verschillende beveiligingsbedrijven die u overweegt. Beide beschermen uw huis prima, maar draadloze huisbeveiligingssystemen hebben meer flexibiliteit als u verhuist of geen gaten in muren wilt maken. Sommige beveiligingssystemen zijn tegenwoordig compatibel met slimme domotica-apparaten, zoals Google Home en Amazon Alexa. Als u op zoek bent naar het beste huisbeveiligingssysteem om te kopen, controleer dan of u een certificaat krijgt dat u na installatie bij uw woningverzekeringsmaatschappij kunt indienen.

We beoordelen elk systeem op essentiële beveiligingsvereisten, beveiligingsadd-ons, smart home-add-ons, gebruiksgemak, installatiegemak en bewegingsdetectie. Bekabelde en draadloze beveiligingssystemen verschillen in de manier waarop ze informatie verzenden in plaats van hoe ze worden gevoed. Als je in een klein appartement woont en dingen in de gaten wilt houden als je niet thuis bent, kan een beveiligingscamera de klus klaren voor veel minder geld dan een volledig beveiligingssysteem. Omdat het indrukwekkende rampenbeschermingsapparatuur biedt, is het een van de beste huisbeveiligingssystemen voor huizen in gebieden die vatbaar zijn voor overstromingen, bosbranden of andere natuurrampen.

Als u nog niet klaar bent voor een speciaal beveiligingssysteem, zijn er tal van zelfstandige apparaten beschikbaar waarmee u uw huis overal kunt bewaken via uw telefoon of tablet, inclusief beveiligingscamera's voor binnen en buiten, videodeurbellen, bewegingssensoren en slimme sloten. Zoek naar een beveiligingssysteem dat voldoende aan uw behoeften voldoet om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt onder de bescherming ervan. Er zijn enkele veelvoorkomende en belangrijke overwegingen die iedereen die geïnteresseerd is in een doe-het-zelfbeveiligingssysteem moet begrijpen. .