Welk huisbeveiligingssysteem is het veiligst?

Laten we nu eens kijken welke beveiligingssystemen onze top 10-lijst hebben gemaakt. Cove kwam op de markt net toen iedereen op zoek was naar betaalbare huisbeveiliging, eenvoudige installatie en monitoring waarop ze kunnen vertrouwen.

Welk huisbeveiligingssysteem is het veiligst?

Laten we nu eens kijken welke beveiligingssystemen onze top 10-lijst hebben gemaakt. Cove kwam op de markt net toen iedereen op zoek was naar betaalbare huisbeveiliging, eenvoudige installatie en monitoring waarop ze kunnen vertrouwen. En het bedrijf biedt dit allemaal en nog wat. Na meer dan 100 uur gebruik van het systeem, kunnen we zeggen dat Cove andere vergelijkbare doe-het-zelfmerken die al langer bestaan, zoals SimpliSafe en Frontpoint, een run voor hun geld geeft.

Toch is Deep Sentinel behoorlijk effectief, en we hebben ontdekt dat het een stuk goedkoper is dan het opzetten van bewaking en bewaking van privéwoningen. Dus als u het niet erg vindt om hoge maandelijkse monitoringkosten te betalen of een contract voor 1 jaar te ondertekenen, raden we u aan wat Deep Sentinel te bieden heeft. U zult zeker rekening willen houden met het aantal kamers en vierkante meters van uw huis wanneer u op zoek bent naar een beveiligingssysteem. Stel dat u in een groot huis woont met 15 ramen en 6 deuren.

Als u dat bent, moet u extra deur- en raamsensoren aanschaffen bij uw pakket. En geloof ons, dit kan behoorlijk wat problemen opleveren. Zoals elk product dat verbinding maakt met internet en draadloze technologie gebruikt, zijn slimme Home Security-systemen (met name systemen zonder codering) kwetsbaar voor hacking. Dat gezegd hebbende, is het meestal mogelijk om contracten te vermijden als u vooraf betaalt - en andere huisbeveiligingsbedrijven zoals Ring, SimpliSafe en Wyze bieden doe-het-zelf-oplossingen voor huisbeveiliging die er nooit een nodig hebben.

Het is zeker veel om op te nemen, en de huidige aanbieders van huisbeveiliging maken het niet altijd gemakkelijk om een vergelijkingswinkel te vergelijken. Een goed voorbeeld is het Vivint Smart Home Security-systeem, dat we afzonderlijk hebben beoordeeld en voor de meeste mensen niet aanbevelen. Als u al een heleboel smart-home-apparaten gebruikt en een beveiligingssysteem wilt dat met veel van hen kan worden geïntegreerd, geeft u misschien de voorkeur aan de UL-gecertificeerde Abode Smart Security Kit. Merk op dat Ring nu het Ring Alarm Pro-systeem beschikbaar heeft, een beveiligingssysteem met een ingebouwde router met extra functies die zijn gebouwd voor digitale veiligheid.

Als je op zoek bent naar een slim beveiligingssysteem voor thuis en tegelijkertijd je thuisnetwerk wilt upgraden naar Wi-Fi 6, dan voert de Ring Alarm Pro beide taken uit. Het Wyze Home Monitoring-systeem is veruit het meest betaalbare doe-het-zelfbeveiligingssysteem dat we zijn tegengekomen; in feite is de hardware gratis als u zich abonneert op een professioneel monitoringplan van een jaar. We hebben pakketten, prijzen, contracten, installatieopties en garanties vergeleken om u te helpen het veiligste systeem voor uw huis te vinden. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw huisbeveiligingssysteem is beschermd tegen kwaadwillende cyberindringers.

We hebben ook een beginnershandleiding voor het opzetten van een slimme woning als u meer wilt doen dan alleen uw eigendom beveiligen. Slimme beveiligingssystemen zijn in hoge mate aanpasbaar en beschikbaar als doe-het-zelfkits of als volwaardige opstellingen met professionele installatie en monitoring.