Welke beveiligingscamera's voor thuis registreren 24/7?

Het zou niet eens als verkoopargument zijn vermeld, Nest, Reolink, Arlo, Eufy, Wyze Cam, Kasa Spot. Niet alle Google Nest-camera's bieden continue opname.

Welke beveiligingscamera's voor thuis registreren 24/7?

Het zou niet eens als verkoopargument zijn vermeld, Nest, Reolink, Arlo, Eufy, Wyze Cam, Kasa Spot. Niet alle Google Nest-camera's bieden continue opname. Een paar opties, zoals de Nest Hub Max en Original Hello Doorbell, evenals het Nest Indoor- en Outdoor-camerabereik, ondersteunen de functie echter met een vangst. De binnencamera biedt continue opname op twee manieren:.

De eerste en meest populaire is via SD-kaarten, waarin u de kaart in de camera installeert, die tot 32 GB aan gegevens ondersteunt. De andere methode is door u te abonneren op de TinyCam-service die Wyze Camera ondersteunt. Hiermee kun je cloudopslag krijgen die maximaal 7 dagen meegaat voor een vergoeding van €3,99 per maand voor elke camera. De Kasa Spot is de enige slimme thuiscamera in de Kasa-serie van TP-Link die continue beeldopname ondersteunt.

De camera ondersteunt micro SD-kaarten die je apart moet aanschaffen. De camera ondersteunt SD-kaarten tot 128 GB, waarmee je tot een week aan 2K HD-video kunt vastleggen. De Nest Cam Indoor is een 1080p HD-camera met een diagonaal gezichtsveld van 130° dat 30 beelden per seconde vastlegt. De camera heeft een 8x digitale zoom en infrarood nachtzicht voor een helder beeld dag of nacht.

Amazon Alexa, Google Assistant, Google Home Hub, IFTTT en Stringify behoren tot de smart home-services die worden ondersteund. Arlo biedt twee CVR-opties, elk met 14 of 30 dagen opnameopslag. Je kunt nog geen CVR-video's downloaden uit de opslag; je kunt ze alleen in de cloud bekijken. Andere Arlo Pro 2-functies zijn tweerichtingsaudio, bewegingsdetectie, bewegingszones, IFTTT- en Stringify-connectiviteit en ondersteuning voor slimme assistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant.

Het Arlo Smart-abonnement, dat optioneel is, omvat ook de 911 noodoproepservice, persoonsherkenning en uitgebreide waarschuwingen voor betere huisbescherming. Reolink 4K PoE NVR-beveiligingscamerasysteem is een plug-and-play-systeem dat een eenvoudige installatie mogelijk maakt. De camera heeft 16 kanalen en neemt op de 6TB harde schijf op zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Deze beveiligingscamera kan live worden gevolgd of opgenomen met behulp van de meegeleverde DVR-software.

De Wyze Cam is ontworpen als een binnencamera, maar kan buiten worden gebruikt met een externe behuizing van derden, zolang deze relatief bedekt wordt gehouden. Om continue video-opnames mogelijk te maken, hebt u ook een microSD-kaart van klasse 10 nodig. Deze kaarten zijn betaalbaar, maar het nadeel van het alleen lokaal opslaan van video is dat de kaart snel vol kan raken. De Wyze Cam is een goedkopere slimme camera die nog steeds in 1080p kan opnemen.

De FPS van de camera is echter aanzienlijk lager dan die van de concurrenten, op 15 overdag en 10's nachts. De camera heeft een 110° diagonaal gezichtsveld, 8x digitale zoom en infrarood-LED's voor nachtzicht. De Wyze Cam wordt gevoed door een stopcontact en heeft geen reservebatterij. Wyze biedt 14 dagen gratis rollende video-opslag en rudimentaire bewegingsdetectie, maar maakt geen bewegingszones, persoonsdetectie of gezichtsherkenning mogelijk en wordt ook geleverd met tweerichtingsspraak- en geofencing-mogelijkheden.

ZOSI 5MP Lite Home Security Camera System is een DVR die kan worden ingesteld om automatisch de oudste beelden te overschrijven. Het heeft 1 TB opslagruimte en ondersteuning voor ultralange continue opname en back-up via USB. Het opnemen van een bekabelde IP-camera of een draadloze beveiligingscamera op een computer betekent het opnemen van de beelden op de harde schijf van de computer (en u kunt een flashstation of een USB-station aansluiten om de beveiligingscamera erop op te nemen). Als u een beveiligingscamera voor thuis wilt gebruiken, is het belangrijk dat de grootte van de beeldsensor kleiner is en het processorvermogen minder krachtig is.

Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingscamera voor thuis, kiest u een optie die past bij de structuur en architectuur van uw woning. De meeste beveiligingscamera's mogen beelden opnemen op een externe FTP-server, en dat zou een goedkope manier zijn om de beveiligingscamera de hele tijd te laten opnemen. De ZOSI 5MP Lite is een beveiligingscamera voor thuis die verborgen camera's, bewegingsdetectie (alleen opnamemodus) en mobiel kijken ondersteunt. Als je alle extra functies die slimme beveiligingscamera's bieden niet erg vindt, kun je gewoon kiezen voor de goede oude CCTV- of DVR-camerasystemen of zelfs je slimme cameranetwerk koppelen aan een paar van deze om het beste van twee werelden te krijgen.

Zoals eerder vermeld, slaan gewone camera's de gegevens op een lokale harde schijf op, dus u moet het apparaat in uw huis beveiligen om te voorkomen dat er met bewijsmateriaal wordt geknoeid in het geval van een inbraak of een ongeval. Als gevolg hiervan is dit een kwetsbaarheid in het beveiligingssysteem van uw huis, aangezien een dief de camera gewoon kan pakken als deze niet te ver omhoog wordt geplaatst. Deze systemen waren echter vaak afhankelijk van lokaal opgeslagen opnames op tapes of harde schijven, wat een kwetsbaarheid vormde in de algehele beveiliging van het systeem. Het Nest-assortiment huisbeveiligingscamera's van Google, zoals de Google Nest Cam (batterij), profiteert ook van continue opname voor degenen die dat willen.

Moderne beveiligingscamerasystemen voor thuisbeveiliging met bewegingsdetectie en nachtzicht draaien meestal zijwaarts tijdens het opnemen. Als u echter een beveiligingscamera voor thuis wilt die op dezelfde manier werkt als cameratoezicht, of als u echte gemoedsrust wilt, dan kan continue video-opname een verstandige investering zijn. Ze bestudeert al jaren beveiligingskwesties in huis en bedrijf en deelt altijd nuttige tips en trucs met haar fans. .

.