Waar zijn de beveiligingssystemen voor thuis?

Ring heeft nog steeds een verontrustende geschiedenis als het gaat om zijn privacypraktijken en -beleid, maar de Ring Alarm Pro is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelf-huisbeveiligingssystemen die ik ooit heb getest, en het is nog steeds scherp geprijsd in een drukke markt. SimpliSafe is een toonaangevende naam in het beveiligingssysteem voor woningen.

Waar zijn de beveiligingssystemen voor thuis?

Ring heeft nog steeds een verontrustende geschiedenis als het gaat om zijn privacypraktijken en -beleid, maar de Ring Alarm Pro is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelf-huisbeveiligingssystemen die ik ooit heb getest, en het is nog steeds scherp geprijsd in een drukke markt. SimpliSafe is een toonaangevende naam in het beveiligingssysteem voor woningen. Ze zijn er trots op dat ze goedkope huisbeveiligingssystemen leveren zonder contract. Huisbeveiligingssystemen helpen uw huis te beschermen en bestaan uit toegangssensoren, bewegingssensoren, een basisstation en beveiligingscamera's.

Het systeem zal een alarm laten afgaan wanneer een inbreker uw woning binnenkomt, en als u professionele monitoring heeft, wordt de noodhulpcentrale gewaarschuwd. Tegenwoordig zijn de meeste moderne beveiligingssystemen afhankelijk van breedband, wat betekent dat ze een Wi-Fi-verbinding nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Meer hoogwaardige apparatuurpakketten zoals die Vivint biedt, worden geleverd met een Vivint Smart Hub-bedieningspaneel en de mogelijkheid om beveiligingscamera's voor buiten toe te voegen, die allemaal professionele installatie vereisen in plaats van een doe-het-zelfaanpak. Het is ook belangrijk op te merken dat bijna alle grote beveiligingsbedrijven een systeem zullen aanpassen dat specifiek voor uw huis en budget werkt.

Blue by ADT biedt het beste van twee werelden eenvoudige doe-het-zelfbeveiliging met optionele monitoring ondersteund door betrouwbare professionele monitoring van ADT. Bij de meeste doe-het-zelfsystemen, zoals de SimpliSafe Home Security Kit en de Ring Alarm Security Kit, koopt u de hardware ronduit en kunt u maandelijkse kosten vermijden als u besluit om zelf te controleren. Vivint verdubbelt als het gaat om slimme huisbeveiliging met de nadruk op zowel slimme huisfuncties als ultramoderne beveiligingstechnologie, waardoor het het beste huisbeveiligingssysteem is voor de behoeften van veel mensen. In feite betekent professionele monitoring dat naast het verzenden van activiteitsmeldingen naar uw smartphone, uw beveiligingssysteem ook waarschuwingen naar een monitoringcentrum stuurt waar een team van mensen altijd klaar staat om te reageren.

Van daaruit hebt u uw keuzes aanzienlijk beperkt, dus nu kunt u zich concentreren op het vinden van het beveiligingssysteem met de juiste functies. Als dit niet het geval is, hebt u op afstand geen betrouwbare toegang tot uw beveiligingssysteem om waarschuwingen te controleren of live-feeds van beveiligingscamera's te bekijken. Abode kan uw huis beschermen met zijn meer traditionele Smart Security Kit of de slanke alles-in-één Abode Iota-beveiligingshub. De meeste beveiligingssystemen die we hebben getest, zijn schaalbaar, wat betekent dat je achteraf altijd meer sensoren, paniekknoppen en andere beveiligingsparafernalia kunt toevoegen.

Het systeem ondersteunt Z-Wave, IFTTT-applets en Alexa en Google Assistant, wat betekent dat u heel veel beveiligings- en domotica-apparaten van derden kunt toevoegen en beheren. Als het beveiligingssysteem nu is ingesteld met professionele monitoring, zal het bedieningspaneel de meldkamer onmiddellijk op de hoogte stellen.