Kunnen beveiligingssystemen voor thuis worden gehackt?

Het korte antwoord is ja, draadloze alarmsystemen kunnen worden gehackt. Maar dat betekent niet dat het een uitgemaakte zaak is.

Kunnen beveiligingssystemen voor thuis worden gehackt?

Het korte antwoord is ja, draadloze alarmsystemen kunnen worden gehackt. Maar dat betekent niet dat het een uitgemaakte zaak is. Hoewel elk aangesloten apparaat of systeem mogelijk kwetsbaar is voor hacking, kun je veel doen om slechte acteurs buiten te houden. Wanneer een hacker het draadloze signaal naar een deur, raam of bewegingssensor blokkeert, wordt het alarm verwijderd waarop uw gezin vertrouwt.

Dat betekent dat inbrekers toegang hebben tot uw woning zonder het alarm te activeren. Het goede is dat deze hacks nog steeds als zeldzaam worden beschouwd. Maar er zijn dingen die je kunt doen om te voorkomen dat het jou overkomt. En als je niet actief maatregelen hebt genomen om dit te voorkomen, dan ben je waarschijnlijk een doelwit voor hackers.

Zelfs de beste, meest hightech Home Security-systemen hebben kwetsbaarheden die hackers kunnen misbruiken. Consumer Reports zegt dat het goede nieuws is dat storingsaanvallen zeer zeldzaam zijn, en beveiligingssystemen en andere low-tech beveiligingsoplossingen zullen inbrekers vaak afschrikken. Hoewel er nooit een garantie is dat uw beveiligingscamerasysteem niet wordt gehackt, verkleinen de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen uw kansen. Slimme beveiligingssystemen voor thuis zijn daarentegen verbonden met internet, dus er is een mogelijkheid om te hacken, net als elk ander met internet verbonden product.

Het maakt niet uit welk alarmsysteem u heeft, veiligheidsexperts raden aan om de meegeleverde tuinborden of emblemen van het merk niet te gebruiken, omdat dat een hacker zou kunnen waarschuwen voor uw specifieke type systeem. Dus wat voorkomt dat hackers virtueel in uw huis inbreken, uw camerabeelden bekijken of de vergrendelingsstatus van uw deur bewaken? Een goed, kwalitatief hoogstaand huisbeveiligingsbedrijf heeft anti-hackerpersoneel en controlecentra om u te helpen de aanhoudende dreiging van hackers te bestrijden. Uiteindelijk wel, elk apparaat dat met internet is verbonden, kan worden gehackt, maar de kans dat een beveiligingssysteem wordt gehackt is erg laag, vooral met de implementatie van best practices voor digitale beveiliging. Beide systemen krijgen daardoor slechte beoordelingen voor weerstand tegen ontwapening bij herhaling, terwijl de andere systemen uitstekende beoordelingen krijgen.

De Security Industry Association - een externe groep beveiligingsexperts - adviseert fabrikanten zoals ADT over zaken met betrekking tot privacy en beveiliging. Deze extra beveiligingslaag houdt uw access points veilig, zodat deze niet kunnen worden ontcijferd door buitenstaanders van het netwerk. Of je nu professioneel bewaakte beveiligingssystemen gebruikt, zoals ADT, Comcast Xfinity of Vivint, of je hebt gewoon een paar stand-alone camera's van kant-en-klare bedrijven zoals Ring, Nest of Arlo, hier zijn een paar praktijken die kunnen helpen de beveiliging van je apparaat en gegevensprivacy te beschermen. Het is eerder het beste om preventieve maatregelen te nemen om uw huisbeveiligingssysteem te beschermen, zodat het u, uw huis en uw gezin kan beschermen.

Gelukkig houden de beste huisbeveiligingsbedrijven uw systeem in de gaten en hebben ze uw huisbeveiliging zo ingesteld dat het hacken van uw systeem niet de moeite waard is voor een budgethacker. General Security biedt de meest technologisch geavanceerde, betrouwbare en veelzijdige beveiligingssystemen, waardoor consumenten en bedrijfseigenaren gerust kunnen zijn dat ze een effectief systeem inzetten om ongeoorloofde toegang het beste te bestrijden.