Loodgieter Amsterdam

Loodgieter spoedlijn

Via 020 – 492 0550 is 24 uur per dag een loodgieter in Amsterdam of omstreken bereikbaar.
Alle veel voorkomende loodgieters werkzaamheden zoals repareren, plaatsen, onderhouden en vernieuwen kunnen wij u uit handen nemen.

Komt er bruin water uit uw kraan? Of zitten er vochtplekken op uw muren? Dan heeft u snel een loodgieter nodig! De kans is namelijk groot dat u last heeft van lekkage of een verstopping. Woont u in Amsterdam of omstreken? Bel naar het spoednummer 020 – 492 0550 en er staat snel een loodgieter bij u op de stoep om (al uw) problemen (in en om het huis) te verhelpen.

Loodgieter Amsterdam – voorkom verdere schade en maak gebruik van onze 24-uurs service. Uw loodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Doordat onze loodgieters verspreid zitten over heel Amsterdam en omstreken, hoeft u nooit lang te wachten op professionele hulp.

Uw loodgieter uit Amsterdam en omstreken

Wij hebben als loodgieter kwaliteit en goede afwerking voorop staan! Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen en zorgen voor loodgieterswerk op maat. Uw loodgieter uit Noord-Holland helpt u snel en vakkundig. Wij maken goede afspraken over de door ons te verrichten werkzaamheden.
Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een goed resultaat tegen een voordelige prijs, maar komt u ook niet voor verrassingen te staan!

Vakkundige installatie door uw loodgieter uit Amsterdam en omstreken.

Wij helpen u graag met:

  • Het aanleggen en renoveren van gas- en waterleidingen.
  • Het ontstoppen van riolering en waterafvoer
  • Installatie en onderhoud van CV en verwarmingsinstallaties
  • Aanleg, inspectie en onderhoud van dakbedekking
  • Alle andere loodgieterswerkzaamheden

AAA Loodgieter helpt u vakkundig bij de installatie van al uw loodgieterswerk.

Voor een mooie badkamer, keuken en toilet kunt u bij ons terecht. Eveneens helpen wij u in Amsterdam en omgeving Amsterdam bij installatie en vervanging van uw centrale verwarming.

Phone: 020-492 0550
Fax: info@www.aaaalarmcentrale.nl
Limmerick 58
1046 BH Amsterdam